torstai 23. lokakuuta 2014

Yrppä täs terve!

Ysvi, Yrppä tai jopa "Money maker", kuten joku tuossa taannoin itsensä tituleerasi. Onhan näitä nimiä, niin kuin rakkaalla lapsella nyt aina, mutta mitäs se yrityssuhdevastaava sitten oikeasti tekee?

No se solmii niitä kuuluisia suhteita tietysti. Mutta ennen kaikkea, pitää kynsin ja hampain kiinni vanhoista. Kuten jo varmasti tiedättekin, meillä on tällä hetkellä muutama kullanarvoinen yhteistyökumppani, joiden kanssa toimintaa pyritään jatkuvasti kehittämään molempien osapuolten mieltymysten pohjalta. Hyviä suhteita pidetään siis yllä ja toimintaperiaatteena on aina jäsenistön hyöty!

Ai mitä? Mitä ne hyödyt on vai?

Yrityssuhdetoiminta näkyy ensinnäkin pikkuriikkisissä eduissa esimerkiksi alennuksissa Karhuravintoloissa, arkea piristävissä aamubrunsseissa sekä vaikka aloitusviikon pupukasseissa. Kuitenkin isossa sopassa tässä kaikessa on kyse rahasta, Yritysten kanssa solmittavista rahanarvoisista sopimuksista. Ysvin kevät alkaa varainhankinnasta; vuosijuhlien sponsoreiden keräämisestä. Älä hätäänny, näissä hommissa ei välttämättä tarvitse olla synnynnäinen pölynimurikauppias, vaikka myyntityöstä periaatteessa onkin kyse. Oman panoksen ohella tärkeä osa tässäkin projektissa on niin muun hallituksen, kuin jäsenistönkin aktivointi. Haalaritiiminkin toimintaa on saanut tässä syksyllä ilolla seurata sivusta kun sopimusta syntyy tasaiseen tahtiin (hatunnosto).

Ylipäätään kaikessa hallitukseen liittyvässä toiminnassa on kertakaikkisen hienoa se, miten omia ideoitaan pääsee toteuttamaan ja kuinka se sitten palkitseekaan kun joku todella toimii. Tämänhetkisten yhteistyökumppaneiden kanssa toimimisessa siisteintä on ollut se, kuinka mielellään uusia ideoita otetaan vastaan ja yritetään parhaimman mukaan toteuttaa.

 Yrityssuhteiden sekä kumppaneiden näkyvyyden hoitaminen on siis keskeinen osa tätä hallituspestiä ja voimakkain rutistus kulminoituu vuosijuhliin. Kuitenkin kokemuksia, muistoja ja elämyksiä riittää koko hallitusvuoden ajalta ja on helppo sanoa tämän olleen tähän asti opiskelijaelämäni parasta aikaa!  Ulkkarivujut antaaneet paitsi unohtumattomia muistoja, myös lukuisia kavereita ympäri Suomen. Oma hallitusporukka on kuluneen vuoden aikana muotoutunut uusioperheeksi, joka tuntuu jopa haikealta jättää taakseen (kyynel). Kaikki tämä on loppujen lopuksi antanut enemmän kuin ottanut sekä opettanut niin paljon sellaista, jota ei koulunpenkiltä opi.

Nuff said, ei ole olemassa tekosyitä jättää tätä mahdollisuutta kokeilematta. Tämä on ainutkertaista, arvokasta ja  aivan törkeen hauskaa!

Thank you guys, it's been emotional.

-Ystävänne Ysvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti