lauantai 4. lokakuuta 2014

Yrjönkadun Appron jälkifiilistelyä

Röh röh! Yrjönkadun Appro oli ainakin tapahtumavastaavan näkökulmasta koko syksyn odotetuin opiskelijatapahtuma. Kaksi viikkoa sitten keskiviikkona (24.9.) monen kuukauden työ palkittiin, kun yli 1000 opiskelijaa täytti Porin keskustan kadut, ravintolat ja baarit. 

Tuona syyspäivänä sadepilvet olivat hävinneet taivaalta kuin tilauksesta ja appro-osallistujat saivat nauttia kauniista auringon paisteesta. Aloitustapahtuma alkoi neljältä ja Eetun aukio täyttyi hyvän tuulisesta haalarikansasta. Musiikista vastasi jo silliksiltä tutuksi tullut huikea Dj-Juuso, juontajana toimi oma ihana yrityssuhdevastaavamme Matias ja totta kai menossa oli mukana myös vaaleanpunainen maskottimme Yrjö-possu. Kahden tunnin aikana kisattiin kortsun puhaltamisesta, nähtiin hauskuuttava taikatemppu  ja arvottiin mahtavat pääpalkinnot illan VIP-paketti ja Samsung Galaxy-tabletti. Juuri ennen kierroksen lähtölaskentaa Yrjö-possu piti huolen osallistujien alkuverryttelystä ja otti estradin haltuun ammattimaisilla jumppaliikkeillään.

Itse kierroksen suorittamiseen oli osallistujilla aikaa viisi tuntia ja kierrettäviä ravintoloita oli mukana tänä vuonna yhdeksäntoista. Kierrettävänä oli niin pubeja, pikaruokaloita, yökerhoja kuin myös viini- ja panimoravintoloita, sekä kaikkea siltä väliltä. Ensimmäiset osallistujat saapuivat torille vaihtamaan suorituskarttansa haalarimerkkeihin jo yhdeksän jälkeen, mutta viimeiset saapuivat vasta yhdentoista aikaan. Hilpeällä tuulella olevat osallistujat saivat ansaitusti suoritustensa mukaiset haalarimerkit ja rannekkeet Cabaretin jatkobileisiin. Kun toimitsijat pääsivät itse Cabaan, oli yökerho jo tupaten täynnä ja bileet hyvässä vauhdissa. Oli hauska nähdä paljon tuttuja kasvoja ja kahlata baaritiskin kautta tanssilattialle tuttujen seuraan. Puolen yön jälkeen Redrama nousi lavalle ja sai tanssilattian täyttymään heiluvista opiskelijoista. Redraman jälkeen dj palasi tiskinsä taakse ja bileet jatkuivat luonnollisesti pilkkuun. Huhujen mukaan osa jatkoili vielä yön pikkutunneista aina aamuun asti...

Tämän vuoden Yrjönkadun Appro on jo takana päin. Kiitos kaikille osallistuneille ja tapahtuman järjestämisessä auttaneille! Kaikkien panos on ollut korvaamaton ja jokainen on luonnollisesti ollut osana luomassa tätä ikimuistoista tapahtumaa! Innolla jään odottamaan, mitä ensi vuoden Yrjönkadun Appro tuo taas tullessaan :)





Lauantaiterveisin,
Laura


ps. Aina löytyy parantamisen varaa ja toivottavasti hyvät kehitysideat lähtevät liikkeelle. Ensi vuoden hallitushaku on jo ihan pian, marraskuussa, ja kaikkien muiden pestien tavoin myös tapahtumavastaavan paikka on vapaana... Jos kipinä syttyi, älä epäröi hakea!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti