tiistai 1. lokakuuta 2013

Yrjönkadun Appro 5v!

25.9. Keskiviikkona koitti päivä, jota porilaiset opiskelijat olivat kaiholla odottaneet jo pitkään: oli Yrjönkadun Appron aika. Jo historiassa viidettä kertaa järjestettävä Yrjönkadun Appro keräsi tänä vuonna osallistujia jopa 1050! Sikailijoita oli liikenteessä enemmän kuin koskaan aikaisemmin!
Tapahtuma starttasi Eetunaukiolla klo 16 Eazyn Laura Aimolan johdolla. Aloitustapahtuman aikana osallistujia viihdytettiin erilaisten arvontojen sekä huikeiden palkintojen kanssa! Luonnollisesti tarjolla oli myös pientä purtavaa Real Snacksin puolesta.

Kello löi 18 ja janoiset sikailijat päästettiin matkaan PorKyn hallituksen yhteislähdön voimin. Ei aikaakaan, kun haalarihousut valtasivat Porin kadut, ravintolat sekä Angry Birds -puiston. Rastipaikkoja tapahtumassa oli mukana tänä vuonna jopa 18.

Ei aikaakaan, kun nelituntinen tutkinnon suoritusaika tuli päätökseensä ja ihmiset suuntasivat torille vaihtamaan passejaan haalarimerkkeihin. Ihmisiä oli lähes yhtä paljon kuin Ässien voitonjuhlissa. Viileässä ilmassa meitä lämmitti onneksi Boomareiden Absintti, joka johti yhden jos toisenkin ihmisen illan päättymiseen jännissä merkeissä (kyllä yksi ihminen voi ostaa mega-aterian, 3 kerroshampurilaista sekä 2 pizzaa).  

Sikamakeat haalarimerkit taskussa ihmiset suuntasivat kylmästä illasta(vain joulupukki puuttui) kohti Cabaretin kuumaakin kuumempaa showta, jonka tähtinä toimivat Ruudolf ja Karri Koira. Kaksikko (sekä Approskumpat) nostivat juhlijoiden tunnelman aivan uusiin sfääreihin huikean keikan säestämänä. Tuttuun tapaan keikan jälkeen esiintyjät tulivat tervehtimään fanejaan ja jakamaan nimmareitaan. Huikea ilta kaiken kaikkiaan – PorKy kiittää!

Keskiviikon nesteytyksen jälkeen matka jatkui Turkuun Kylterirun –tapahtumaan. Luvassa oli hyväntekeväisyystapahtuma, joka järjestettiin tänä vuonna toista kertaa. Se järjestettiin samanaikaisesti Turussa, Tampereella, Vaasassa, Jyväskylässä, Oulussa sekä Joensuussa. 

Matkaan lähdettiin ravintolalaiva Donnan luota yhteislähdön merkeissä lauantaina klo 12:00. Matkoina oli tänä vuonna 5km ja 10km, joista juoksivat voisivat valikoida mieleisensä matkan. Kaupunkimaisemissa suoritetun juoksun jälkeen osallistujat saivat nauttiakseen gatoradea sekä myslipatukoita. 


Kiitokset vielä hallituksen puolesta koko viikosta, jälleen mahtavaa menoa! Näillä on hyvä jatkaa taas hetken aikaa ;)

-Nicce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti