keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Warrantti ry 24 vuotta
Matka Vaasaan alkoi heikosti jo torstaina kun suunnitelmat menivät uusiksi maisterin käytyä kaikkien lempi paikassa K1:llä. Kuninkaallisesta ajoneuvosta oli jousi poikki ja jouduimme sumplimaan kaikki uudelleen. Onneksi autokerhon jäsen Juuso Österman lupasi lainata kerhon kalustoa ja näin ollen pystyimme tyytyväisinä starttaamaan reissun ajoissa perjantaina. Matkaseuraamme liittyi allekirjoittaneen ja maisterin lisäksi myös viime vuoden hallitus lainen Otto E. Oksanen. 

Vaasaan saavuimme kirkonkellojen lyödessä kolme ja alkoi armoton valmistautuminen cocktailtilaisuuteen. Ennätyksiä rikottiin myös tällä kertaa sillä maisteri onnistui pukemaan frakin päälle yhdeksässä minuutissa, joten ehdimme paikalle ajoissa. Porin Kylterit ry onnitteli 24-vuotiasta Warrantti ry:tä tuomalla lahjaksi, mitäpä muuta kuin Jaloviinaa, sekä Jack Bauerin.
Cocktailtilaisuuden jälkeen siirryimme vuosijuhlapaikalle, joka oli näyttävästi meren rannalla. Puitteet juhlalle olivat äärimmäisen hienot ja juhla kokonaisuutena oli melko onnistunut. Juhlapuhe alkoi lupaavasti, ja odotukset olivat korkealla: "kerrankin on saatu erittäin hauska ja asiallinen puhuja". Valitettavasti 25 minuutin jälkeen allekirjoittaneen oli pakko poistua vessaan, jonka jälkeen kuulin että puhe oli alkanut puuduttamaan ihmisiä koko ajan vain enemmän ja enemmän. 45 minuutin jälkeen hän viimein lopetti, jonka jälkeen oli aika ruokailla. Warrantin vujuilla tarjottiin perunaa. Lisukkeena oli myös lammasta, mutta pääosin illallinen koostui perunasta, joka oli kyllä erittäin maukasta. 

Vujujen jatkot olivat Fontanassa, jossa Hendricks GT muodostui hitiksi! Tämän jälkeen siirryimme VYYn tiloihin eli Leipikselle nauttimaan lisää hyvästä seurasta ja hyvästä juomasta.
Lauantaiaamu alkoi Finlandia hymnin soidessa kun Otto tarjosi meille aamupalan sänkyyn (olutta). Tulihan siinä sitten maisterin toimesta uusi drinkkikin keksittyä: Norsun perse -drinkki. Drinkki sisältää jallua ja siideriä, oleellinen osa kuitenkin drinkissä on elefantin muotoinen kastelukannu. Siitä suuntasimmekin jo sillisbusseille ja pääsimme aloittamaan silliksen joka järjestettiin samassa paikassa kuin iltajuhla. Sillis oli loistava: meno oli mitä mahtavin ja ruokaa sekä juomaakin riitti. Olipa Warrantti järjestänyt paikalle jopa karaokenkin, jossa yleisö oli täysillä mukana.
Sillikseltä suuntasimme jälleen kerran Leipikselle, jossa maisterin sanojen mukaan oli rajattomasti viinaa. Tulipa sen jälkeen vielä baarissakin vierailtua, jonka jälkeen oli aika mennä nukkumaan. Sunnuntaina olo oli mitä rapein ja kirkon kellojen lyödessä kolme oli aika jättää Vaasa taakse 48 tunnin jälkeen.

Mikko H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti