sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tenttejä ja Thaimaata


Moikka!

Tenttiviikko alkoi maanantaina ja se puskikin kovaa päälle. Heti ekan kolmen päivän sisään sain sisällytettyä kaikki neljä tenttiä, jotka tältä periodilta tuli tehdä. 

Maanantaina tenttiviikko alkoi heti Erkin (<3) PLR5 ja huhhuh. Tärppejä saatiin, eipä ainakaan mua auttanut yhtään ja katsotaan millä tuo tentti taas palaudu. Tietty olisi pitänyt noudattaa Erkin vinkkiä ja ”olla saastuttamasta luontoa ja olla tulematta paikalle, jos ei ole valmistunut kunnolla”. 

Tiistaina oli vuorossa espanja ja sen maantuntemus. Nyt tiedän ainakin Espanjan vuoristot, joet ja kaupungit! Sekä muita pikkunippeleitä. Sinäänsä hieman turha, mutta pakollinen kurssi. Onneksi vanhat tentit ovat erittäin suuri apu tenttiin luvussa.

Keskiviikkona oli Nordvalin kiinnostava Meny Ab ja PLR2A. Salista tuli lähdettyä heti silloin 9.00.. Ei oikein auennut hyllypoistot tai mitkään muutkaan asiat, joita tohon laskiksen tenttiin olis pitänyt tietää. Yksinkertaisesti ei vaan kiinnostanut yhtään tämä tenttiviikko, kun matka häämötti koko ajan edessä.

 
Tähän loppuikin mun tenttiviikko! Torstaina tuli käännettyä nokka kohti Helsinki-Vantaata ja Bangkokkia. Perille päästiin hyvin mukavien vanhempien herrasmiesten välissä istuen. Kuva poikien katolta. Voisi siis sanoa, että life is good ja nyt ei paljon mikään paina!

Mukavaa lopputenttiviikkoa ja alkavaa periodia! Vaikka kahvimaija ei ole paikalla, kahvihetki on normaalisti viikolla 10. Tytöt leipoo, joten kannattaa saapua paikalle;) 

Terkuin 
Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti