keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Vaasaaaa

5.10 käynnistyi auto klo 12 suuntana Vaasa, kyydissä kaksi innokasta Porin Kyltereiden edustajaa missionaan  Warrantti ry:n vuosijuhlat. Saavuimme Apartmento Cavéniin hyvissä ajoin aiheuttamaan vähän hämminkiä ennen juhlan alkua ja sehän sujui meiltä ihan luonnostaan.


Juhla alkoi perinteisesti coctail-tilaisuudella ja jatkui iltajuhlalla, joka oli kaikinpuolin onnistunut sisältäen hyvää seuraa, ruokaa ja tunnelmaa. Sopivaan aikaan ilta johdatti baarin puolelle ja siitä vielä jatkoille. Käsityksemme baarin jälkeisestä perinteisestä ”mättöateriasta” romuttui täysin, kun saimme 5 tähden aterian tarjoiltuna aamu seiskalta omien toiveiden mukaan. Suurkiitos kokille! Hupia riitti kaikesta mahdollisesta kunnes pää painui tyynyyn ja sama meno jatkui heti aamulla muutaman tunnin levon jälkeen.



Suuntana siis Sillis, jossa teemana oli mikäs muukaan kuin laiva. Olotila jännästi toikin etäisesti mieleen hoipertelun keinuvan laivan käytävillä, mutta viimeistään paikan päällä olo vahvistui kummasti ja mahdolliset ajatukset merisairaudesta olivat viimeistään nyt tipotiessään. Löysipä Porky myös arvoisensa valtaistuimen hylättynä keskeltä katua, ja mukaanhan se piti saada! Karaoke, laivabuffa, bingo ja open bar. Tarvitseeko mitään enää lisätä? Ehdottomasti paras risteily tähän asti!! Vauhdikkaan päivän päätteeksi oli aika poistua paikalta ja jatkamaan (pienen levon jälkeen) Vaasan yöhön.

Seuraavana päivänä fiilistelimme vielä viikonlopun antia ja aloimme tehdä lähtöä kohti Satakuntaa. No, iltapuvun unohdin ottaa mukaan, mutta ei se oo niin tarkkaa.

Vaasa, oli huikeeta. Toivottavasti nähdään taas pian!


Ps. Terveiset vielä yhdelle sovinistille, toivottaa S&S!
- Saija & Suvi K.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti