keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Onnea TuKy 62 vee!



Perjantaina 19.10. oli kauan ja hartaasti odotetun emoyliopiston synttärit Turussa. Oltiin siksi niin innoissaan, että koko hallituksen oli tarkoitus lähteä yhdessä juhlimaan tätä, ja melkein onnistukin, vain Emilia jäi sängyn pohjalle potemaan. Lähes onnistunut alku siis!

 PorKy saapui tyylikkäästi myöhässä cocktail-tilaisuuteen, joka pidettiin Turun kauppakorkeakoululla. Onneksi emme kuitenkaan olleet ainoita matti myöhäisiä ja pystyimme jakamaan paheksuvat katseet. Ehdimme kuitenkin hienosti omaan onnitteluvuoroomme, joten homma hoidettu melkein kunniallisesti!

Cocktail-tilaisuudesta siirryttiin bussikuljetuksella kohti juhlapaikkaa, joka oli perinteisesti Turun VPK-talo. Puitteet olivat upeat ja kävimmekin ensi töiksemme pönöttämässä hallituskuvassa, jotta päästään raameihin vuoden lopuksi. J

Juhla sujui hienosti, ruoka oli maittavaa ja laulu raikasi erityisesti vujulahja Monttu auki! –kirjan ansiosta. Lisäksi kaikki juhlavieraat saivat vielä TuKy –snapsilasin. Illan huipennus oli kun lavalle saapui yllätysesiintyjä, Voice of Finlandistakin tuttu, Saara Aalto.

Virallisten osuuksien jälkeen vuorossa oli hieman tanssahtelua ennen kuin siirryttiin jatkoille takaisin koululle juhlimaan. Osa meistä hyytyi pahasti rankan viikon vuoksi ja luovutti drinkkilippujen loppumisen jälkeen, mutta onneksi puolet jäivät kuitenkin edustamaan loppuun asti!

Aamun sillisbussi lähti jo klo 10, joka on todellakin luvattoman aikaisin tämänkaltaisten juhlien jälkeen.. Emme taaskaan ehtineet ensimmäiseen bussiin, mutta onneksemme moni muukin viidakosta karanneen näköinen kaveri odotteli busseja vielä koulun edessä. PorKy oli siis messissä! Sillis oli rentoa hengailua ja open barin sekä maukkaan pyttärin ansiosta tunnelma oli katossa koko kuuden tunnin ajan suurella osasta porukasta. Jatkot olivat vielä Börssissä, mutta itse en sinne ikinä selvinnyt.

Porin KY kiittää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti