keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Virkistävä Brysseli


Hallitusvuoden kruunun jalokivi eli nelipäiväinen virkistysreissu Brysseliin pamahti käyntiin 13.lokakuuta. Vuosi ollaan hallituksen kanssa painettu hommia, ja yhteishenki on kokous kokoukselta tiivistynyt ja hallituskollegoja on oppinut tuntemaan entistä paremmin vuoden kuluessa eteenpäin. Päätimme palkita itseämme kunnon reissulla hallituksen virkistyskassan avuin. Maksettavaa meille ei siis itsellemme jäänyt juuri mitään, joten tällainen reissumahdollisuus on todellakin aivan superluksusta tiukalla budjetilla elävälle opiskelijalle!

Brysseliin lähdimme siis koko porukka, 9 henkilöä, ja ideana oli nauttia toistemme seurasta, uudesta kaupungista,  hyvästä ruoasta ja juomasta sekä ennen kaikkea rentoutua. Tavoitteet toteutuivat ainakin osittain, sillä ohjelmaan kuului belgialainen suklaa, taivaalliset macarones-leivokset, pain au chocolat, vohvelit, kermavaahto, sushi, pihvit, simpukat, jäätelö, drinkit, croissantit, breezerit, belgialainen olut ja ja ja ja…… Pojat keskitty pelkästään tohon olut-osioon ja ruoka-muijat panosti tohon ruokaiseen kaloriosioon.

Legendaarisimmista osuuksista suurin osa jääköön pimentoon, koska what happens in brussels, stays in brussels. Ehkä sen verran uskallan kertoa, että belgialaisiin porkyn tuleviin perinteisiin kuuluu nukkuminen kylpyammeessa, keittiön lattialla ja baarissa. Ja just so you know, Suvi K. krapulassa siivoamassa näyttää väsähtäneeltä yh-äidiltä. 

Reissussa käytiin myös kurkkaamassa EU:n kehtoa ja paikallisia nähtävyyksiä,  käytiin shoppailemassa ja baareilemassa sekä aivan huikeassa viisikerroksisessa luonnontieteellisessä museossa. Siitä reissusta kerrottakoon sen verran, että Suvi Hussin lempieläin on dinosauri.

Ollaanko me nyt virkistäytyneitä? Ei? Oliko meillä hauskaa? Liian hauskaa. Tuliko unohtumattomia muistoja? Kaikki yrittää parhaansa mukaan unohtaa.


Tarinan kertoi:
Porin KY:n tapahtumavastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti