tiistai 6. maaliskuuta 2012

Boomilaakson tarinoita! - katso kuvat

Pupujen haalaribileistä toivuttuamme haimme puvut pesulasta, kävimme suihkurusketuksessa ja hampaiden valkaisussa, jonka jälkeen olimme valmiit kohtaamaan aamuisen Astan. Tästä matka sitten jatkui junalla kohti Tammerkoskea. Matka sujui kommelluksitta, mutta heti perille päästyämme Asta liukastui banaaninkuoreen ja joutui poistumaan takavasemmalle. Näinpä matka jatkui enää kahden herrasmiehen voimin.

Hyppämässä Näsinneulasta
Kävimme Koskikeskuksessa lounassalaatilla, Tammerkoskessa uimassa ja tandem-benji-hyppäämässä Näsinneulasta. Sattumalta eräs paikallinen lintubongari saikin ikuistettua meidät ilmalennosta.

Cocktail-tilaisuus sujui virallisissa merkeissä, kuten aina. Luovutimme vaivalla hankitun Pataviinin lahjaksi ja korkkiahan ei arvokkaasta pullosta tallottu. Tamperelaiset voivat sitten nautiskella Pataviiniä Ässien mestaruusjuhlien kunniaksi(?). 

Lenin Oton syleilyssä
Vuosijuhlat sujuivat hillitysti ja arvokkaasti. Ruoka oli kylmää ja tunteet kävivät kuumina, mutta konflikteilta säilyttiin. Cicapo ja kehruuvalssikin sujuivat, kuten elokuvissa! Jatkoilla nähtiin yksi jos toinenkin frontside-ollie niin tanssilattialla kuin taksijonossa.

Lauantaiaamuna heräsimme virkeänä, kävimme salilla, leivoimme porkkanasämpylöitä ja suuntasimme Sillikselle. Sillisbussissa tunnelma oli railakas kuin Pohjolan pidoissa. Sillisteemana oli vanhanajan tivoli, ja meille suurena yllätyksenä parrakkaat naiset pitivät järjestystä yllä, kääpiöt polkivat yksipyöräisiä ja koulutettu apina tarjoili juotavia. Poppoo oli viimeisen päälle pukeutuneena teeman mukaisesti ja monien kasvoilta paistoi hyvin nukutut yöunet.



Sillisbussi palasi Tampereen juna-aseman holleille, josta haalarikansa kompuroi juniin. Seuraavaksi onkin luvassa PorKyn oma 9. vuosijuhlamme sekä maankuulu Silliksemme! 

Siellä näemme jälleen mukavaa frakkipoppoota ja haalarikansaa!

Kiitos Boomin rotat!


-Otto ja Joonas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti