perjantai 23. maaliskuuta 2012

KPV Tampereella

Tiistaipäivä vierähti mukavasti Tampereella KPV:n eli kylteripuheenjohtajien verkoston kokouksessa. VR ylitti itsensä ja olin jopa ajoissa Scandic Tampere City hotellissa. Ennen kokousta söimme lounasta seisovasta pöydästä, joten aamupalan jättäminen väliin oli oikein taktikoitu.

Esityslistan alkupäähän kuului mm. Kylteripäivien palautteen läpikäynti, joka oli suurimmaksi osaksi todella positiivista. Myös Kylteri open tapahtumaan suunniteltiin alustavasti järjestettäväksi Tampereella, joka sinänsä sopii varmasti hyvin porkyläisille sijainnin takia. Ajankohtana syksy on myös hyvä,  sillä PorKyhän järjestää keväällä Green Card koulutuksen, joten siinä on sitten kesä aikaa harjoitella ;)

Kokouksen jälkeen asialistalla oli vielä sidosryhmät kuten alumnit sekä yhteistyö ekonomi- ja kylteriyhteisön välillä. Molemmat ovat siinä mielessä haastavia, että on haastavaa löytää yhteisiä tapahtumia/yhteistyö muotoja, jotka kiinnostaisivat molempia tahoja. Keskustelusta sai kuitenkin varteenotettavia ideoita.

Kokouksen jälkeen nopea pyörähdys Stockmannilla kevensi taas ennestään köyhää kukkaroa..Junamatka Poriin sujui kuitenkin mukavasti Merkantila Klubbenin Mikaelin sekä random laitapuolenkulkijat kanssa, joka kerta toisensa jälkeen halusi kommentoida ”Hei anteeks että keskeytän, mutta…”. Eli siis kiinnostavat oli keskustelut opiskelijapolitiikasta, kun kommentteja kerran riitti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti