tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kulman Vujut

Kiireisen perjantai-päivän jälkeen virittäydyimme juhlatunnelmaan ja suuntasimme ainejärjestötoverimme Kulman ry:n eli kulttuurituotannon- ja maisematutkimuksen koulutusohjelman vuosijuhlille Mekaanille, joka sijaitsi lähellä kouluamme. Iltamekot löytyivät kaapin pohjalta ja nutturat osuivat kohdalleen jo melko rutiinilla. Olimme odottaneet vuosijuhlia mielenkiinnolla, sillä kokemusta tällaisista juhlista on ollut lähinnä vain kauppakorkeakoulujen piireissä. 

Humanistit juhlivat vuosijuhlia rennolla meiningillä ja puheita pidettiin aina ainejärjestöjen historiasta oman kullan löytämiseen.  Pieniä ennakkoluuloja herättänyt lämmin ateria (cheddarjuustolla gratinoidut kukka- ja parsakaalit) sekä muut seisovan pöydän herkut upposivat hyvin mahaan niin, että PorKyn naiset ”joutuivat” taas hakemaan toisen kierroksen. 

Ilta jatkui ruokailun jälkeen hilpeässä tunnelmassa ja Suvi ”bebe-leivos sinko” Kaskimäki järjesti myös pöytäseurueelleen oman ohjelmanumeron jälkiruoan yhteydessä. Jelly shotit snapsilaseissa osoittautuivat liian haastavaksi älykkyystestiksi meille, joten ilman aveceja sekä käteisen puute, jolla olisi saanut ostaa lisäjuotavia esti meitä humaltumasta ja ehkä sen takia jäi myös tanssit väliin vaikka paikalle olikin saapunut Porin hilpeät harmonikat. Kyllä vähän harmitti ettei Pointerin pj Juuso suostunut viemään meitä tanssilattialle. Vielä on siis Öse kana kynittävänä meidän vujuilla! ;) Ilta päättyi meidän osalta Beer Huntersiin (olihan meidän pakko näyttäytyä vähän kaupungillakin, kun niin hienoiksi oltiin taas laittauduttu!)


 Kiitos kulmalle hauskoista vuosijuhlista! Nyt innolla odottamaan omia vujuja!


-Suvi ja Asta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti