tiistai 28. helmikuuta 2012

Off to Kuopio!


Off to Kuopio!

Aamun epäonnistuneiden tenttien jälkeen starttasimme auton ja lähdimme kohti Savoa. Matka alkoi hyvin ja ei ehditty edes ulos Porista kun poliisi rankaisi meitä pienestä ylinopeudesta salamavaloin välähdyksellä. Onneksi kampaukset olivat kunnossa, jotta edustimme myös poliisien valokuvassa! Ei auttanut jäädä murehtimaan rahan menetystä vaan matka jatkui ja edessä oli vielä 400 kilometriä eikä edes kaksi edestämme juossutta hirveä estäneet meitä löytämästä Kuopion juhlahumuun.
Parkkipaikan löytäminen Kuopion keskustasta oli kahdelle blondille lähes mahdoton tehtävä. Pyysimme apua joka toiselta vastaantulijalta huudellen auton ikkunasta. Kun parkkipaikka vihdoin löytyi, olimme jo myöhässä cocktail -tilaisuudesta. Vaatteet vaihdoimme tyylikkäästi kauppakeskuksen parkkihallin miesten vessassa. Huumevalossa meikit osuivat hyvin kohdalleen ja olimme vihdoin valmiita juhlaan. Kiiruhdimme korkkareissa keskustan halki Kuopion klubille, jossa cocktail-tilaisuus oli jo täydessä käynnissä. PorKylle ominaisesti saavuimme tyylikkäästi myöhässä.
Hallituslaisia oli saapunut ympäri Suomea ja oli hauska muistella Sefe- ja kylteripäivien tapahtumia. Juhlatilaisuus alkoi ja pääsimme paraati paikalle paraati seuraan mikkeliläisten kanssa aivan eturiviin. Vujuilla oli rento tunnelma, laulu raikasi ja juoma virtasi Itä-suomalaiseen tapaan! Jatkot olivat Kuopion Onnelassa juustohampurilaisten kera! Tanssilattialla ihmiset tanssivat hampurilaiset kädessä iltapuvuissa FRONTSIDE OLLIEN tahdissa. PorKyn naiset olivat pääseet taivaaseen. Näin Kuopiossa!
Aamulla herättyämme preemion pj:n sohvalta meno jatkui silliksellä ja Suville (joka sai vihdoin lempinimen, Loppasuu) juoma-bongi oli liian suuri houkutus ja kotimatkan kuski valinta oli tässä vaiheessa selvä. Tentit takaraivossa painaen lähdimme ajamaan kohti rakasta Poria. Kotimatka sujui hienosti ja mahtava reissu oli takana!

Kiitos Preemio mahtavista vuosijuhlista ja isännöinnistä Laurille! 

OI MIKKELI!


-Asta ja SuviH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti