maanantai 9. huhtikuuta 2012

VUJUT PORKYLÄISEEN TAPAAN

Huh huh, nyt ne on ohi, mutta olipa jälleen hauska vuju-viikonloppu!

Jokainen varmasti odotti Vuosijuhlia ja ainakin omasta mielestäni odotus todellakin kannatti! Hallituslaisena tietysti ressitaso oli aika korkealla viimeisinä viikkoina, eikä päällimmäisenä mielessä todellakaan ollut kuinka laitan hiukseni tai mikä laukku sopii kenkiini niin kuin edellisenä vuonna.  Mekotkin saapuivat meille tytöille viime tingassa paria päivää ennen juhlia ja torstai-iltana juostiin pää kolmantena jalkana korukaupasta toiseen ja panikoitiin mahdollisesti epäonnistuneita suihkurusketuksia tai Dove-purkin aikaansaannoksia. Pojilla tuntui menevän jälleen helpommin. Mutta kyllä pinna oli kireällä itse kullakin välillä. Etenkin keskiviikon palaveri maratonissa, johon kaikki viikonlopun tapahtumien järjestäjät kokoontuivat viimeistä yhteenvetoa varten oli tunnelmat aikamoiset. Välillä kiristyneeksikin päässyttä ilmapiiriä kuitenkin kevennettiin Helan går ja Punschen kommer -lauluharjoituksilla! Menipä muuten hyvin juhlissa. Kyllä youtube- videot kannatti! PUNSCHEN KOMMER!

Perjantaiaamuna oli aika epätodellinen olo.  Tänään oli vihdoin se päivä! Biletiimi keräili vielä viimeisiä sillisruokia, joita oltiin varastoitu ympäri Poria ja hallituslaiset hoitivat viime hetken valmisteluja. Cocktail-tilaisuus pääsi alkamaan ajoillaan ja tunnelma kohosi hyvin nopeasti korkkeja poljettaessa aikamoista tahtia muiden ulkopaikkakuntien hallitustovereiden toimesta.

Itse juhlat Yyterissä tuntuivat hujahtavan kuin silmissä! Kun saavuimme toisella bussilla paikalle oli hotellin aula jo täynnä upealta näyttäviä naisia ja komeita miehiä! Puheiden, esityksien, laulujen lomassa (ja tieteinkin HYVÄSSÄ SEURASSA!) illasta pääsi todella vihdoin nauttimaan. Jatkot PK:ssa taas näyttivät uuden puolen Porista! Kyllä iskelmä on aina iskelmä!

Get 'em cowboy!
Lauantaina meno tietysti sen kun jatkui vaikka oloa pitikin käydä helpottamassa aina vähän nurkan takana. Somberot ja ponchot heiluivat mahtavan musiikin parissa ja ruoka oli taas porilaiseen tapaan täysi kymppi!!!!  Bailandoo bailando! Viva mexico ja Viva rodea härkä! ...Mutta missä on Elias!? Ja mitä olisikaan vuju-vkl ilman Herralaa! Eli kiitos pojille vieraanvaraisuudesta :)


Viikonlopun kruunasi ehdottomasti vuoden 2013 vujujen etkot eli tortillat ja vesipalloilut Jacuzzilla! Ja tietty jatkot Pink Paradisessa ja Tori 06:ssa!


Nyt ei muuta kun iso kiitos kaikille järjestelijöille sekä mukana olleille ja tervetuloa KYMPPIVUJUT!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti