maanantai 16. syyskuuta 2013

Syksyn ensimmäinen KPV ja syyskuulumisten vaihdot



Vihdoin tulee minunkin vuoro blogeilla, näin kesän tauon jälkeen. Syksy on alkanut vauhdikkaasti ja puheenjohtajan pitää kiireisenä niin gradun aloittaminen kuin erilaiset  ja hyvin monipuoliset hallituspuuhat. Tämän syksyn teema on selvästi hallitusten vaihdos. Sekä SEFEn että TYYn edustajiston kaudet päättyvät ja kulman takana on pian myös Porkyn vaalit. 

Meillä KPVssä vahvana teemana on ollut läpi kesän SEFEn hallituksen vaihto ja sinne mahdollisimman hyvän/hyvien opiskelijaehdokkaiden saaminen. Jos joku ei vielä tiedä mikä tuo KPV oikein on, niin tuon lyhenteen takana on KylteriPuheenjohtajaVerkosto, joka kokoontuu viisi kertaa vuodessa päättämään ja esittämään erilaisia ajankohtaisia asioita, kuten nyt tämä opiskelijaehdokkaan esitys tai SEFEn ensi vuoden kylteriteemojen pohtiminen, sekä valtakunnallisen kylterikyselyn tulosten läpi käyminen. Lisäksi on aina mukava vaihtaa kuulumisia muiden puhisten kanssa ajankohtaisista ja ei niin ajankohtaisista asioista.


KPV syksy huipentuu puheenjohtajapäiviin, jolloin matkaamme kylteri- ja ekonomipuheenjohtajien kanssa Budapestiin. Matkan agenda on hyvin kokouspainotteinen, onneksi allekirjoittanut lähtee matkaan päivää ennen, jolloin ehtii hieman tutustua myös paljon kehuttuun kaupunkiin.  Tänään ideoimme matkaan liittyen mitä kylteri on tulevaisuudessa ja millaisia ajatuksia tulevaisuuden kylterillä ja etenkin tulevaisuuden ekonomilla on. Fakta kuitenkin on se, että suloinen opiskelijaelämä loppuu aikanaan ja meistä kaikista tulee aikuisia ekonomeja, joilla kylteritutkimukseen pohjautuen on sekä huolia että toiveita ja ennen kaikkia unelmia työelämää kohtaa. Se on kuitenkin varma, että reipas, sosiaalinen ja aktiivinen kylteri tulee paikkansa löytämään nykyisten ekonomien joukosta.  (adjektiivit lainattu kylteritutkimuksesta, joilla te vastaajat olette kyltereitä kuvannneet)


 Tsemppiä alkavaan syksyyn,

Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti