perjantai 6. syyskuuta 2013

Aloitusviikon hulinat



Pakko se vaan on hyväksyä, että jälleen kesä meni kuin meni silmänräpäyksessä.. Loppukesän odotetuin hetki oli kuitenkin aloitusviikko, jolloin uudet opiskelijat saapuivat iloksemme Porin Yliopistokeskukseen. Jo edeltävällä viikolla oli alkanut nimittäin vanhojakin opiskelijoita jännittää kuin pupuja konsanaan, millaisia tyyppejä tulee? mikä meininki? onko porukka rennolla asenteella mukana? Ja vastaushan oli, että TODELLAKIN MUKANA!!
Puput kaupunkijunassa

Maanantaina saimme koulullemme ensimmäiset uudet opiskelijat, kaiken kokeneet maisterit. Infojen uuvuttamina kiitettävä määrä heistä jaksoi vielä kuitenkin raahautua opiskelijatalo Saikulle illanviettoon tutustumaan tutoreihin ja hallitukseen sekä ennen kaikkea toisiinsa. Pakkaa sekoittivat myös mukavasti juuri Poriin saapuneet vaihto-opiskelijat. 

Tiistaina Yliopistokeskukseen saapuivat puolestaan yhteisvalinnan uudet pupuset. Tervetuliaislahjaksi heille annettiin mojovakasa infoja. Pienen lepotauon jälkeen oli kuitenkin aika hypätä kaupunkijunan kyytiin ja lähteä mukaan villille Pori-kierrokselle, jonka juonsi ihana Markkinointi proomme Jarkko. Juna tutustutti puput Porin suurimpiin (ja hyödyllisimpiin) nähtävyyksiin lopettaen kierroksensa Saikulle. Saikulla jälleen tutustuttiin erilaisten leikkien avulla. Jatkot tarjosi mieletön Soma, joka häikäisi puput kattoterassillaan heti kättelyssä ja illan munchies-mätöt haettiin tietenkin Tori 06, jota oli ikävöity koko kesä.

Keskiviikona Puput kohtasivat ensimmäisen kosketuksensa varsinaiseen opiskeluun –oli kurssivalintojen aika! Pienestä paniikista ja härdellistä huolimatta kaikki onnistuivat pääsemään haluamilleen kursseille tutorien avustuksella. Illalla Puput vietiin ensimmäiseen varsinaiseen ”PorKy testiin”: saunailtaan ja sen open bariin, joka viime vuoden pupuille oli hieman liian paha pala purtavaksi. Pohjolan saunatilan viimeinen käyttökerta jäi kuitenkin legendaariseksi ja saunatila sai ehdottomasti arvoisensa jäähyväiset todellisessa PorKy-hengessä! Cabaretin jatkoilla tanssilattia ei jättänyt ketään kylmäksi Porin antimista saatiin nauttia myös pilkun jälkeen torin Angry Birds –puistossa kisaillen.

Perinteeksi muodostunut Biletiimin AmazingPoriRace starttasi käyntiin torstai alkuillasta. Ideana oli tutustua Porin kaupunkiin kiertämällä rasteja ja suorittaen niissä erilaisia tehtäviä. Rasteja löytyi joka lähtöön ja yksi suosituimmista oli hallituksen poikien juoma-rasti, jossa vaihtarit rikkoivat huolella aikaisempia ennätyksiä! Kaupunkisuunnistus päättyi mahtavaan yhteisrastiin, jossa todistettiin aivan mieletöntä heittäytymistä vaaterastilla. Jälleen menivät ennätykset rikki ja uusiksi reippaasti! Barco tarjosi alasti kylmässä nurmikossa kierineille pupusille lämmintä huomaansa ja makkaroita pahimpaan nälkään. Porin komeimmalta jokilaivalta siirryttiin vielä hetkeksi Bar Somaan lämmittelemään, mutta illan varsinaiset jatkot tarjosi Bermuda.
Hallitus saunaillassa
Viikon jälkeen oli mahtava, joskin hieman väsynyt, fiilis aloittaa taas uuden lukuvuoden opinnot Porissa. Toimihan viikko myös oivana lämmittelynä horisontissa häämöttäville harkkasitseille..  :P

Kiitos mielettömästä aloitusviikosta Puput ja Tutorit! Mahtavaa menoa, eiköhän jatketa näillä!

Terkuin,

Joanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti