tiistai 10. syyskuuta 2013

Pupujen harkkasitsit sekä mahtava KylteriOpen

Keskiviikkona vietettiin jännittäviä hetkiä, kun aloitusviikolla kunnostautuneet puput pääsivät tutustumaan akateemisten pöytäjuhlien: sitsien ihmeelliseen maailmaan. Huhut railakkaista juhlista olivat kiertäneet koulun käytävillä koko alkuviikon ja osa saapui paikalle innokkaina; toiset jopa pelokkaina: mitä oli luvassa? 

Sitsipäivänä puput kerääntyivät torille, josta heidät johdatettiin sitsipaikalle Cabaretiin, jossa eksyneet puput palloilivat hiljalleen omille paikoilleen. Sitsit lähtivät käyntiin railakkaasti toustitrion saapuessa estradille UV-valojen paisteessa. Näyttävän entrancen jälkeen Helan Går laulettiin tuttuun tapaan ja puput kauhistuivat vanhojen ottaessa snapsit käteen ja yksi päästikin hämmästynein ilmein suustaan: ”pitääkö tää juoda?”

Harkkasitseillä opetettiin pupuille perusteellisesti niin sääntöjä kuin tapojakin. Skål, punishment, samling, mellansup jne. jäikin jokaisen osallistujan mieleen. Niitä tullaankin todennäköisesti hyödyntämään opiskeluaikoina enemmän kuin mitään muuta opiskeltua asiaa!

Ilta kului varsin riehakkaissa ja kosteissa merkeissä: illan aikana snapseja satoi ja nähtiin mitä omaperäisenpiä proggiksia. Säännöt ja tavat hallussa onkin hyvä jatkaa vierailemaan ulkopaikkakuntien sitseille! ;)


Myös muualla kuin Porissa tapahtuu mielenkiintoisia asioita, nimittäin Lappeenrannassa järjestettiin tänä vuonna vuosittainen Kylteri Open. Tapahtuma on kyltereille maksuton ja siellä usein voittajille on tarjolla hienoja palkintoja.

Matka alkoi perjantaina noin puoli yhden aikaan kun allekirjoittanut oli juuri viettänyt railakkaan yön Herralassa harkkasitsien jatkoilla. Siitä sitten samoilla silmillä Volvon kyytiin ja matka kohti Lappeenrantaa sai alkaa. Matka oli pitkä, mutta perille kuitenkin päästiin. Ymmärrettävästä syystä perjantailta ei juuri enempää olekaan kerrottavaa.

Lauantaina kello 8.30 suuntasimme Viipurin Golfin kentälle, jossa iloksemme näimme lappeenrantalaisia tuttuja kasvoja. Keli oli kuin morsian ja Itä-Suomalaiseen tapaan klubitalolla tarjottiin aamupalaksi karjalanpiirakoita. Tästä suuntasimme rangelle ja lyönti lähti niin komeasti, että voitto oli käytännössä taattu porilaisille. Harkkagriinillä myös putit upposivat kaikki ja voitto jo suorastaan kiilsi silmissä.
Kierros starttasi ja Game Bookista katsottaessa etuysin jälkeen porilaiset olivat erittäin hyvin pokaalin kannassa kiinni kunnes jotain dramaattista tapahtui. Harkka-alueiden loistavat lyönit muuttuivat pulli-hookeiksi ja slaisseiksi eikä griinilläkään putit uponneet millään. Paras porilainen sai kuitenkin taisteltua itsensä viiden joukkoon lappeenrantalaisten viedessä lähes jokaisen palkinnon mitä oli tarjolla.

Klubin saunatiloilta suunnattiin Lappeenrannan yöelämää tarkastelemaan miten itä-rajalla juhlitaan. Suuntana oli Gemmi (Gigglin Marlin) jossa keski-ikä oli ainakin 16 vuotta. Kuitenkin kyseisessä teinihelvetissä pystyimme kuluttamaa iltamme siitäkin huolimatta, että juomat olivat ylihintaisia. Iltamme sai myös lisämaustetta enklaavilaisten mitä loistavimmista karaoke-esityksistä ja kävihän myös allekirjoittanutkin laulun lurittamassa.


Kaiken kaikkiaan mahtava reissu ja suuri kiitos Enklaaville hienoista järjestelyistä ja mahtavasta kelistä!

Puttaustunnelmin,

Mikko Hoo & Niso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti