sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kesä odottaa nurkan takana


Ihan aluksi haluan kiittää kaikkia ihania vieraita, unohtamatta järjestävää tahoa, mahtavista vuosijuhlista! Ootte parhaita :)

Kuluva vuosi on mennyt todella vauhdilla eteenpäin ja tällä viikolla oltiinkin hallituksen kanssa siinä vaiheessa, että oli aika pitää virallinen kevätkokous. Kevätkokous tarkoittaa samalla myös sitä, että kesä on lähellä ja puolet hallituskaudesta on pian takana. Tälle keväälle virallisia kokouksia kertyykin normaalia enemmän, olemme muuttaneet PorKyn sääntöjä sekä ohjesääntöjä ja ensi viikolla ylimääräisessä kokouksessa valitsemme uuden markkinointi- ja viestintävastaavan Susannen siirtyessä uusiin haasteisiin.

Kevätkokous sujui hyvin ja viime vuoden hallitus sai vastuuvapauden. Myös jäsenistö oli aktiivinen ja ehdottikin erästä asiaa esityslistalle, josta kuulemme todennäköisesti myöhemmin lisää. Puheenjohtajana vietän loppu kevään melko tiivisti erilaisissa kokouksissa. Parin viikon päästä lähden Tampereelle erittäin tiiviiseen kokousviikonloppuun, ensin KPV, eli kylteripuheenjohtajaverkoston kokous, jolle on varattu ruhtinaalliset 4 tuntia aikaa. Esityslistalla on jälleen mielenkiintoisia asioita ja pohjustamme aiheita myös seuraavan päivän liittokokoukseen. Illalla onneksi saamme rentoutua hyvässä seurassa ja valmistautua seuraavan päivän liittokokoukseen, jonne tulevat kaikki ekonomi- sekä kylteripuheenjohtajat ympäri Suomen. Asialistalla on myös Porin mahdollinen Kylli-täti/setä. Todennäköisesti tämä kuitenkin siirtyy melko suorilta ensi syksyn liittokokoukseen, jossa asiaa käsitellään laajemmin. Kermana kakun päällä on Pirkanmaan Ekonomien 75-vuotis juhlat. Uusi hallitusnauha sekä –pinssi pääsevätkin heti käyttöön!
Toivon jännittävää ja runsaslukuista vaalikokousta, on hienoa että ainejärjestöstämme löytyy aktiivisia henkilöitä , jotka haluavat vaikuttaa joko äänestämällä tai olemmalla tekijänä hallituksessa sekä muissa tehtävissä. Talvi ja kevät on ollut mahtavaa aikaa hallituksessa ja uskon, että syksy on tuo tullessaan paljon uutta sekä mielenkiintoisia hetkiä.
 
Kiitos ja kumarrus
Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti