maanantai 11. maaliskuuta 2013

Haalareita, laskettelua, bileitä ja vuosijuhlia!


Ja taas oli aika palata arkeen kahden viikon pituisen, aina yhtä ihanan, tenttiviikon jälkeen. Uuden ja kevään viimeisen periodin alku toi mukanaan uusien kurssien lisäksi myös lisää tapahtumia tenttiviikon hiljaiselon jälkeen.  

Jäsenistölle viikko tarjosi kaksi kosteaa tapahtumaa -Haalaribileet ja Tour De Himos- laskettelureissun. Puput pääsivät nauttimaan vihdoin saapuneista haalareista haalaribileiden muodossa Pohjolan saunatilalla keskiviikko-iltana. Kauan odotettuja haalareita juhlittiinkin open bar- meiningillä alkuillasta ja tästä osattiinkin ottaa kaikki ilo irti Oton ja Jarkon juomapeliä hyödyntäen! Illan aikana palkittiin pupupassin palauttaneita, aktiivisia luppakorvia sekä arvottiin mieletön tuotepalkinto (Pataviini & Roope-setäpeli) Markuksen onneksi.  Bileet jatkuivat useimmilla Kinossa ja Tori 06:sessa jälleen yön pikkutunneille asti.

PIENTÄ väsymystä oli havaittavissa myös seuraavana aamuna, kun bussillinen Porin Yliopistokeskuksen opiskelijoita suuntasi kohti Himosta. Bussissa suurta suosiota herättänyt Adelen Set fire to the rain-kappale nostatti tunnelmaa korkealle ja hilpeät matkustajat pääsivät nauttimaan Himoksen antimista jo puolenpäivän paikkeilla.  Päivän kirpsakka tuuli laantui iltapäivään mennessä ja lopuksi saatiinkin nauttia pilvettömästä taivaasta ja aivan mielettömän hyvässä kunnossa olevista rinteistä! Päivän laskujen jälkeen jokainen pääsi mökkinsä huomaan lataamaan akkuja ja illalla meno räjähtikin Himoksen ikiomassa Herralassa mm vesisodan muodossa poikien partymökissä kun ruotsalaiset, norjalaiset ja venäläiset vaihtoivat vapaalle. Perjantai-aamuna suunnattiin bussin nokka taas kohti Poria ja paluumatkan kohokohtana toimi varmasti Pirkkalan ABC ja naistenpäivän kunniaksi tarjotut ilmaiset jälkiruuat.


Hallitukselle viikko sisälsi edellisten lisäksi myös velvollisuuksia kokousten muodossa.  Onneksi viikonlopun lähestyessä osa hallituksesta pääsi tuulettumaan Tampereelle Boomin 45-vuotis juhliin. Näillä kekkereillä olleet PJ-Sini, Webmaster-Joona sekä Emäntä-Riikka lähettivätkin seuraavat terveiset:

"Kävimme juhlistamassa Tampereella perjantaina 8.3. puheenjohtajan, emännän ja webmasterin voimin 45-vuotiasta Boomia. Cocktail-tilaisuus ja iltajuhla oli järjestetty Hotelli Rosendahlissa, jossa tilat oli saatu koristeltua ja laitettua todella näyttäviksi; vuosijuhlien arvokkuus suorastaan huokui juhlasalista. Cocktail-tilaisuudessa nähtiin laidasta laitaan erilaisia lahjoja; niitä oli tekoviiksistä rotanloukkuihin asti, unohtamatta tietenkään perinteikästä vuosikerta PorKy-kuohuviiniä.
Iltajuhlan aikana kuultiin useita puheita, mutta varsinkin näin ulkopaikkakuntalaiselle jäivät illasta erityisesti mieleen vuosijuhlien emännän ja isännän mahtavasti tulkitsemat kappaleet kuten muun muassa David Guettan Titanium-biisi. Koska kyseinen päivä oli myös naistenpäivä, niin loppuillasta miehet päättivät laittaa laulutaitonsa koetukselle. Lauloimme Paula Koivuniemen Aikuisen Naisen, ja vaikka biisi aiheuttikin pienehköä hilpeyttä naisten joukossa (ja myös miesten) koska jokainen nuotti ei aivan osunut kohdalleen, niin uskomattomasta tulkinnasta ei ainakaan tunnetta puuttunut! Iltajuhlat päättyivät tansseihin, joiden jälkeen lähdimme bussikyydeillä kohti työväentaloa, jossa oli järjestetty jatkot.
Lauantaina vaihdoimme frakit ja mekot haalareihin, ja suuntasimme kohti Boomin Timantti-sillistä. Bilekansaa tervehti sillispaikalla pöytä täynnä mättöruokaa ja totta kai open bar, jossa jokainen kylteri sai varmasti lääkittyä ainaista janoaan. Kylterikansaa viihdytti livebändi ja alaosaton Boomi-rotta, myös Bosa oli saapunut paikalle jakamaan olutta. Timantti-teema oli osuva valinta sillikselle, sillä vuosijuhlat olivat olleet kokonaisuudessaan säihkyvää perjantaista lauantaihin!
Onnea vielä kerran Boomille!"

Tuleva viikko tuo mukanaan taas monenlaista aktiviteettia. Maanantaina on tarkoitus mennä illastamaan Porin Seudun Ekonomien kanssa ja torstaina saamme vieraita TuKYn hallituksesta. Perjantaina tunnelma räjähtää taas kun Porin pahimmat pulsut kokoontuvat sitsien merkeissä!

Nauttikaa, kohta on jo kesä!

Puss och kram,
-Joanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti