sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Go Home or Go Homeless!



PorKyn Biletiimi pääsi näyttämään todelliset kyntensä perjantaina 15.3. NESU-sitsien merkeissä.  Teemaksi valittiin jo ennestään tuttu Homeless –teema, joka osoittautui jymymenestykseksi. Se keräsi kokoon siltojen alla nukkuneet ja Gambinalla hampaansa pesseet NESUlaiset ympäri Suomea.  Mukana menossa oli niin alkoholisoituneita pupuja, eksyneitä kemistejä kuin hetkellisesti raitistuneita vanhoja partojakin. Kodittomille katon pään päälle tarjosi Porin mieslaulutalo, jossa viinan tuoksu leijaili halki ilman pirtupullojen kolistessa yhteen epämääräisten ”SKÅL!”  –huutojen tahdissa.

Sitsit pärähtivät käyntiin hulvattoman toastivideon merkeissä, joka kertoi kahden toastin rappiollisesta matkasta pisteeseen, jossa uusi toasti piti hankkia keinoja kaihtamatta. Lopulta pitkä kärsivällisyys kiikarien takan palkittiin ja tehoduo saapui paikalle mukanaan jätesäkkiin kidnapattu ihminen, jonka henkilöllisyys oli kaikille kodittomille mysteeri. Hengitykset salpaantuivat toastien raottaessa jätesäkin suuta ja paljastaessa uuden toastin – Suvi Kaskimäen. Hetken hämmennyksen jälkeen Suvi sai suustaan sanat: ”Onks nää jotkut tsihtsit?”  Tsih tsih, tsih tsih, tsih tsih...

Juomalaulut raikasivat ja viina virtasi ihmisten hakatessa tahtia pöydissä. Sitsit etenivät erittäin railakkaasti ja illan aikana nähtiin huikeita proggiksia ja jännittäviä kilpailuja. Punishmenteissa oli tällä kertaa huomioitu viinalla tuhottu makuaisti ja rangaistukseksi kapinalliset pääsivätkin nauttimaan habaneron tarjoamista makuelämyksistä. Sitseille saatiin myös yllätysvieras, kun ovet aukenivat kesken laulun ja Metrokebabin omistaja käveli saliin varmoin askelin. Sääntörikkomuksesta huolimatta hänet armahdettiin eikä punishmenttia jaettu, koska hän saapui pelastavana enkelinä ruokkimaan koko kodittoman juhlaväen.

Sitsien päätyttyä loputtomalla janolla varustetut ihmiset ohjattiin hienostuneissa asusteissaan Porin viikonlopun yöelämän sydämeen  - Bar Somaan, jonne Porin kerma oli kokoontunut. Hienostuneet ihmiset katsoivat kadehtien, kun kodittomat ottivat tanssilattian haltuun moveseilla, joita ei ole ennen nähty! Tankit tyhjenivät ja meno kiihtyi aina pilkkuun asti, jolloin oli aika palata takaisin kodikkaaseen yöpaikkaan tutun ja turvallisen sillan alle.

Erityiskiitokset Biletiimille huikeista sitseistä!

Terkuin,
Nico

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti