perjantai 17. helmikuuta 2012

Jes!! Blogi avattu!

Nyt se on avattu! PorKyn oma blogi! Idea blogista heräsi jo viime vuonna, mutta nyt se toteutettiin samaan aikaan nettisivujen uusimisen kanssa. Blogin on olla vapaamuotoinen hallituksen forum, jonka tarkoituksena on kertoa mitä hallitus oikeesti tekee. 
Bileet ja muut tapahtumat ovat näkyvin osa PorKyn hallituksen ja erityisesti biletiimin toiminnasta. Me tehdään kuitenkin paljon muutakin. Tehdään kannanottoja, edustetaan työryhmissä, parannellaan yritysyhteistyötä sekä tietenkin kehitellään koko ajan jotain uutta! Yksi iso ja ehkä jäsenistölle näkymätön osa hallituksen toiminnasta on Porin ja PorKyn edustaminen erilaisissa tapahtumissa. Vuosijuhlia on vuodessa meidän Vujujen lisäksi 13 eri kylterikaupungissa, joissa kaikissa pyritään käymään. Lisäksi on tietenkin erilaisia koulutuksia, joissa me yritetään parantaa meidän hallitus osaamista.
Mulle puheenjohtaja yksi tärkeä ja mukava edustustehtävä on edustaa PorKyä KPV:ssä eli Kylteri puheenjohtajien verkostossa. Verkosto koostuu Suomen kylteri puheenjohtajista ja se kokoontuu viisi kertaa vuodessa. Me pohditaan siellä miten parannetaan mm. kylterien asemaa, hallitustoimintaa ja tapahtumia kansallisella tasolla. Sieltä saa myös hyviä vinkkejä siitä, miten muissa kaupungeissa asiat tehdään. Mutta siitä varmasti myöhemmin lisää.
Toivottavasti käytte kaikki kiinnostuneet lukemassa mitä me hallituksessa puuhataan! Kommentteja blogista sekä uusista nettisivuista tai oikeastaan mistä vaan saa laittaa porinkylterit.fi palaute osiosta ympäri vuoden.


-Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti