sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kaksi blondia Tallinnassa


Kaikki voi kuvitella mitä siitä tulee kun kaksi blondia pistetään kahden päivän juhlimisen jälkeen jäätävän kokoisella pakulla Tallinnaan hakemaan PorKyläisille ilolientä.

Hommahan meni niin, että aamuysiltä oli  käsittämättömän upea fiilis herätä Omppuhotellista Bigmac puoliksi syötynä poskelta ja lähteä lumisateeseen etsimään satamaa. Taksi huudettu. No ei siinä sitten, päästiin Suvin kanssa mittarilla pakettiauton luo satamaan, ja se oli nätisti ehtinyt hautautumaan lumeen muutaman päivän lumisateen takia. Okei, no tästä selvittiin ja päästiin lastaan auto laivaan. Sen verran voin kertoa, että ei ollut muuten yksi eikä kaksi nauravaa ilmettä, joka katseli mun ja Suvin touhua sen pakettiauton kanssa.


Saavuttiin ihmeen kaupalla Tallinaan ja  päästin vielä oikein uloskin laivasta. Sitten se iski.

- Suvi, missä se superalko on täällä?
- En mä vaan tiedä.
- Jaa. No kattellaan.

Täytyy sanoa, että oli aika retee fiilis ajella ympäri Tallinnaa ja katsella upeaa arkkitehtuuria ja naureskella edellisten iltojen mokailuille. Suvin sisäänrakennetulla kompasilla löydettiin tunnin päästä keidas – kokonainen sisäpiha täynnä erilaisia alkoja. LUKSUSTA! Sinne vaan sisään ja suuruudeenhulluushan siinä iski. ”Otetaan vähän näitä ja pikkusen näitä ja ai että tääkin on niin hyvää”. PorKyn pankkikorttia vingutettiin kyllä ihan huolellisesti. Pakko hehkuttaa, että vuoden 2013 vuosijuhlien etkoilla tullaan saamaan herkkujuomia……

Haluttiin tietysti nauttia virolaisesta kulttuurista ja päätettiin etsiä paikallisia makuja eksoottisesta hampurilaisketjusta nimeltään Hesburger. Suonet täynnä hiilareita etsittiin taas tiemme takaisin laivalle, josta saimme hakea LISÄÄ juotavaa! Loppumatkaa on turha edes kerrata – lähinnä tyhmää läppää ja karkin syömistä. Perillä Porissa porkyläiset megahauikset Mosse, Aleksi, Öse ja Jarkko tuli ”apu”käsiksi kantamaan viinoja sisälle. Siinä vaiheessa päivää alettiin oleen Suvin kanssa niin levottomia, että kantaminen taisi jäädä enemmän poikien vastuulle. Hyvä pojat!

NYT ON VIINAA!

-Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti