keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Hakeako, vai eikö hakea...

Hellou fellow PorKylaiset!

Haku Biletiimiin on käynnistynyt ja mikä olisikaan otollisempi hetki jakaa teille omia kokemuksiani viime vuodesta Biletiimiläisen silmin. Ehkä saan jopa jonkun vakuutettua siitä, että tiimiin hakeminen on ideana loistava!
Amazing Pori Race syksyllä 2014

Biletiimi järjestää vuoden aikana kahdet hillittömät sitsit, loisteliaan Porky Galan, legendaarisen silliaamiaisen vuosijuhlaviikonlopun toisena päivänä, sekä huikean Amazing Pori Racen pupusille aloitusviikolla. Tiimin jäsenillä on vapaat kädet tapahtumien teeman, järjestämispaikan, tarjottavien ja somisteiden valinnassa, luonnollisesti budjettien rajoissa. Huomatessaan, miten oma käden jälki ja viikkojen työ johtaa onnistuneisiin juhliin ja pääsee aidosti vaikuttamaan vieraiden viihtyvyyteen, saa tapahtumista noin 100% enemmän irti. Muita äärimmäisen positiivisia puolia Biletiimin jäsenenä olemisessa on muun muassa yhteiset virkistäytymishetket, ilmainen osallistuminen juhliin, bilepassit, kullan arvoisen kokemuksen kerryttäminen tapahtumajärjestämisestä, tiimityöskentelystä sekä yritysten kanssa toimimisesta, upeat muistot ja mahdollinen etu hallitukseen hakua miettiville. Ja onhan se Biletiimi-merkintä vaikuttavan näköinen ansioluettelossakin, kun vaan vaihtaa nimen Tapahtumatoimikunnaksi. Toimii myös sponsorihakemuksissa.

Biletiimi Talviolympialaisten jälkipelit -sitseillä keväällä 2014
"Love me harder" - Porkky SEX 2014

Biletiimi keväällä 2014
Mutta onhan niitä aikoja ollut vuoden aikana, kun hommat ei ole mennyt täysin putkeen, mutta juuri ne hetket on niitä, jotka on kaikkein hupaisimpia jälkikäteen mietittynä. Kun juoksennellaan kyselemässä kylpytakkisilta naapureilta liitäntäjohtoa projektoria varten, plaseerauksia joudutaan vaihtelemaan vielä viime hetkillä (ihmiset rakkaat, ilmoittautukaa ajoissa!), esiintyjät peruuttavat viime hetkellä, silliaamiaiselle saadaan ennätyksellinen määrä ambulansseja, siivotessa sulkaboan höyhenet ja hauskat kondomiyllätykset eivät ota loppuakseen, erityisruokavaliot tuottavat päänvaivaa ja ilmapallot räjähtelevät silmille, tuntuu helposti hetkittäin siltä, että mahtaako tästä tulla yhtään mitään. Se tunne menee ohi, lupaan sen! Soman miekkosia lainaten; se mitä meillä ei ole, sitä ei tarvita. Kun juhlien jälkeen vieraat kertovat aidosti viihtyneensä, ei sitä onnistumisen lämmintä tunnetta korvaa mikään.

Ajallisesti koen Biletiimin vaatineen suhteellisen pientä panostusta, joten ne, jotka pelkäävät joutuvansa merkittävästi karsimaan luentoläsnäoloistaan, voivat nukkua yönsä rauhassa. Kun asioiden hoitaminen ei jää viime tippaan, ja tehtävien jako tiimiläisten kesken on tasapuolisesti toteutettu, hommat rullaavat lähes omalla painollaan. Itse tulen auttamaan ja neuvomaan teitä parhaani mukaan, ja pyrin pitämään huolen, ettei kukaan huku työmäärään ja tekeminen on kaikille mielekästä.

Biletiimin pojat, Arttu ja Matias, korjaamassa sitsien jälkiä
Niille, jotka vielä kutsuvat tätä arvokasta työtä tekeviä "Siivoustiimiksi" tai "Piikaryhmäksi" tai "SOL-joukkueeksi", haluan vakuuttaa, että koko vuoden aikana juhlien jälkien siivoukseen meni yhteensä noin kahdeksan tuntia. Ei tarvita erityistä Einsteinia, että saa lapioitua roskia jätesäkkeihin ja tartuttua mopin varteen. Siivouksen aikana ollaan porukalla käyty läpi edellisen illan kulkua ja taputeltu toisiamme olkapäille onnistuneesta illasta. Se siivous menee sujuvasti siinä sivussa ja samalla yhteishenki tiivistyy. Okei, olihan se silliksen jälkeinen urakka kamala, mutta siinä joutui kätensä ja haalarinsa likaamaan myös hallituslaiset. Ihmeen kaupalla juhlapaikka ollaan aina saatu palautuskelpoiseen kuntoon.


Te, jotka siis vielä epäröitte hakemuksen lähettämistä, älkää epäröikö! Sen sijaan, että vain saapuisitte tapahtumiin paikalle, pääsette itse ideoimaan ja toteuttamaan kaikille osallistujille mieleenpainuvan kokemuksen.  PorKy-hengen mukaisesti aina löytyy auttavia käsiä. Tapahtumavastaavana odotan jo innolla, että pääsen taas käärimään hihani teidän kanssanne. :)

Let's make some memories!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti