tiistai 18. maaliskuuta 2014

A- ja B-näyte

Nyt kun lähes kahden viikon jälkeen on toivuttu edellisviikon riennoista, on aika taas vähän kerrata mitä on tullut tehtyä. PorKyn alkuvuoden kiistatta kovinta bileviikkoa, jota oli jo ehditty odottaakin, vietettiin viikolla 10. Luvassa oli sitsaamista ja Pointerin jokavuotinen laskettelureissu Himokselle, jonne lähti tänäkin vuonna massiivinen PorKy-edustus.

Keskiviikkona 5.3. PorKyn kovimmat juhlijat, sekä ne ulkkikset jotka olivat paikalle päässeet, suuntasivat kohti Paluksen kylätaloa viettämään olympialaisten jälkipelejä. PorKyn biletiimi oli pistänyt paikat kondikseen ja mestoilla nähtiinkin jos jonkin näköistä kelkkailijaa ja kiekkoilijaa. Pienistä teknisistä vaikeuksista huolimatta sitsit sujuivat moitteettomasti, pitkälti toastien kokemuksesta ja ammattitaidosta johtuen. Bilekansan kovin kestosuosikki Häkkinen räjähti ilmoille heti alkuun niin kovalla intensiteetillä, että jokainen huomasi ilmassa olleen suuren urheilujuhlan tunnun.

 Illan suurimpiin kohokohtiin lukeutui myös hallituksen herkiltä äänihuulilta ilmoille kajahtanut, jo maanlaajuista mainettakin niittänyt, upea semmari-versiointi ”PorKy”. Niin hauskaa on ilmeisesti ollut, ettei allekirjoittaneelle ole loppuillasta jäänyt paljon yksityiskohtia muistiin. Jatkoja kuitenkin vietettiin Somassa, missä meno oli vähintäänkin samalla tasolla kuin itse sitsipaikalla ja jatkoille jätettiinkin viimeisimmät mehut, mitä oli jäänyt olympialaisista jäljelle.

Torstaina 6.3. Aamu valkeni upeana Yliopistokeskuksen innokkaille skimbaajille. Matkaan päästiin edellisillasta johtuneesta aamujumituksesta huolimatta lähes ajallaan ja reissu saatiin käyntiin. Perillä Himoksella odottikin vain tykkilumesta valkoinen mäki, joten kovimpien rinnehirmujen toiveet puuterilumesta ja mettäreiteistä jäivät vain haaveiksi. Meininki nousi päivän mittaan tasaisesti, mutta kokomustaan pukeutunut rinneministeri Timmipeppu piti huolen, ettei hauskanpito äitynyt liian hurjaksi. Iltapäivästä PorKyn kovimmat rinnetaiturit olivatkin jo niin yhtä rinteiden kanssa, että Himoksen bokseista nähtiin parhaimmillaan jopa X-geimeistä tuttuja temppuja. 

Laskujen jälkeen siirryttiin mökkeihin viettämään iltaa koko kansan voimin. Viimevuotisesta poiketen jatkoja ei vietetty ”Himoksen Herralassa”, vaan Länsi-Himoksen parimökeissä. Meno ei tästä kuitenkaan kärsinyt, vaan pienemmät tilat tekivät tunnelmasta vain huikeamman. Yön pikkutunneille(ja vähän suuremmillekin) asti jatkuneen juhlinnan pystyi tunnistamaan seuraavana päivänä bussissa nuokkuneiden matkaajien kasvoilta. Epäselväksi ei jäänyt oliko edellisenä päivänä ollut hauskaa. Kiitokset vielä huippureissusta Pointerille!-Tiki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti