tiistai 11. helmikuuta 2014

Kyllin tervehdys

Kaikki Suomen Kyllit ja SEFEn toimisto KYPÄ:llä.@ Timo Soasepp
Mahtavaa päästä kirjoittamaan ensimmäistä kertaa PorKyn blogiin! Ja mahtavaa, että olemme nyt saaneet ”oman”, ensimmäisen kyllin eli kylteriyhdyshenkilön Poriin. Odotan tulevia työtehtäviäni ilolla ja innolla!
Kylli on ammattiliiton työntekijä. Ammattiliitto. Ei ehkä se mediaseksikkäin sana nuoren opiskelijan korviin. MUTTA vakuutan teille, että Suomen Ekonomiliitto tarjoaa teille paljon enemmän kuin miltä tuo sana ehkä teille kaikuu.

Suomen Ekonomiliiton jäsenyyshän on opiskelijoille maksuton (maksat vain oman ainejärjestösi jäsenmaksun), mutta ei suinkaan yhdentekevä! SEFE tarjoaa opiskelijoille urapalveluiden lisäksi mahdollisuuden verkostoitua ja hankkia mahtavia kokemuksia opiskeluajalta. Yksi SEFEn järjestämistä puitteista verkostoitumiselle on mahtavat Kylteripäivät, jotka järjestetään vuosittain tammikuussa. Ensi vuonna tapahtuma järjestetään 29.-30.1.2015, merkkaa se siis jo kalenteriisi! Tsekkaa kuvat tämän vuoden Kylteripäiviltä täältä. SEFEn opiskelijaetuihin kuuluu myös ilmainen kauppalehti lukuvuoden ajalta. Jos se sinulta vielä uupuu, etkä tiedä miten voit sen tilata, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. :)

Omalta osaltani haluan olla teidän porkyläisten ulottuvilla kampuksella, jotta voitte koska vain tulla kysymään kaikesta jota mieleenne juolahtaa. Mulla ei ole työaikoja –olen teille aina töissä. :) Tulen myös vierailemaan PorKyn tapahtumissa ja bileissä, jossa toivon myös tutustuvani teihin kaikkiin. Ensimmäistä kertaa olen mukana PorKyn kahvihetkessä keskiviikkona 12.2. Nähdään siellä!

Terkuin,
Kyllinne
Suvi Kaskimäki
suvi.kaskimaki@sefe.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti