tiistai 25. syyskuuta 2012

Oi Enklaavi!

Syksy on todellisuudessaan pyörähtänyt käyntiin ensimmäisten kylterivuosijuhlien merkeissä. Tällä kertaa hallitus oli isommalla porukalla edustamassa ainejärjestöämme kaukana Lappeenrannassa.

Vuosijuhlaedustukset ovat sitä helmeintä settiä, mitä hallitustyöskentely tuo tullessaan. On erinomaisen mukavaa nähdä muita kylterihallituksia sekä aina paikallisen jäsenistön 110%:sta antautumista vuoden suurimpiin juhliin. Tälläkin kertaa järjestelytoimikunta emännän ja isännän johdolla olivat onnistuneet järjestelyissään erinomaisesti ja kaikki tuntui menevän ilman minkäänlaista epäröimistä.

Kuten kuvasta näkyy meidän osamme oli tällä kertaa illallistaa Enklaavin yhteistyökumppanin Keskon pöydässä, mikä taas sopi PorKyn miss Keskolle paremmin kuin hyvin! 

Mutta kuten aina. Vuosijuhlat eivät olisi vuosijuhlat ilman sillistä! Tällä kertaa teemaksi oli valittu US&A, johon oli järjestelijöiden puolesta todellakin panostettu. Pääsimme nauttimaan amerikkalaisista huveista ja herkuista pitkälle iltaan pelaten beer bongia ja rakennellen hattaroita legendaaristen ja elokuvista tuttujen punaisten mukien ympärille!

Ja viikonlopun kruunaa tietysti kotimatka. Ah tuo 6 tunnin herkku miljoonine vaihtoineen sai taas punnitsemaan sitä kannattiko lähteä, mutta voin kertoa että kyllä kannatti.

-Team Canada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti