keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Radiomainoksen tekoa!

Tänään päästiin Jarkon kanssa kokeilemaan jotain aika hauskaa ja vähän jännittävääkin! Tai no en tiiä jännittikö Jarkkoa, kun sehän oli vanha tekijä tässä...Oltiin siis radio Eazyn studiolla tekemässä mainosta!

PorKy alkaa tekemään omaa ohjelmaa radio Eazylla, joka tulee sitten joka tiistai iltapäivälähetyksessa. Ohjelman nimi on Kylterivartti, jossa sitten käsitellään ajankohtasia asioita, jotka kiinnostaa opiskelijoita Porissa. Tätä varten sitten tehtiin mainosta Julle Kallion ja Laura Aimolan kanssa. Harvoin sitä miettii miten joku radio mainos tehdään, mutta nyt päästiin se näkemään :)

Aika monta kertaa otettiin uusiksi, jotta saatiin oikeenlaiset äänenpainotteet ja kuulostettiin juuri siltä miltä pitikin. Sitten kun saatiin äänitykset kuntoon, niin Julle editoi meille siihen sopivat musiikit taustalle. Kuulostipa oma ääni kamalalle! :D

Radio Eazyhän on myös Yrjönkadun Appron virallinen radio ja tapahtumapäivänä sieltä etko bileistä (16-18) tehdään livelähetystä Eazylle! Myös Yrjönkadun Appron mainos on pyörinyt arkisin Eazyllä, sitä oli Otto, Jarkko ja Joonas tekemässä vähän aikaa sitten :)

Käy vielä kuuntelemassa Kylterivartin mainos kuvin alapuolelta ja  pysy taajuudella 101!

-Suvi&Jarkko



Miltä kuulosti?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti