sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Biletiimin 2016 puheenvuoro!

Kiinnostaako sinua järjestää opiskelujen vastapainoksi niitä tapahtumia, joista yliopiston käytävillä oikeasti puhutaan? 


Biletiimin jäsenenä pääset oikeasti vaikuttamaan tuleviin juhliin aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Tiimi tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää organisointitaitojasi ja tarjoaa porukan, jossa järjestät vuoden ikimuistoisimmat juhlat. Kirsikkana kakun päälle pääsette jättämään oman käden jälkenne opiskelijahaalareihin itse suunnittelemienne haalarimerkkien välityksellä.

Biletiimi 2016 haluaa kiittää koko bailukansaa kuluneesta vuodesta ja huikeista juhlista! Koska haluamme vielä jatkossakin nauttia toinen toistaan mahtavimmista bileistä, toivommekin, että ensivuonnakin voidaan sanoa #btliiankännis ja tarkoittaa sillä ehkä juuri sinua! 😉


Tässä Bt2016 porukan nostamia kohokohtia vuoden ajalta:

Aino:
No parast on must ollu kaikki (joskus vähä vähäisempi xD) positiivine palaute mitä ollaa saatu ainaki esim. gaalan jälkee! Ja sillis oli tietenki huikein, vaikka se kovaa työtä vaatikin!

Taija:
Kaikki miitit yleensä ollu sikke hauskoi ja kaiken suunnittelu juhlia varten ja juoniminen, etenkin sitsien plasujen tekeminen 😉.

Julius:
Mun mielestä parasta oli ehkä se fiilis meijän ekoilt sitseilt viime talvelta, kun tajus et porukka oikeesti nautti iha satasel ja vaa juhli pöydillä!!

Kasper:
Ite diggasin alotusviikosta ja eri toten amazing pori racesta. Oli siisti nähä mite uudet puput hymy korvissa heittäyty tehtäviin!

Pyry:
Sai käydä sitseil vessas koska halus! Ku näki et osallistujat on innossaa ja onnellisii. Sai toteuttaa omii ideoi ja tietenkin bt alottelut!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti