maanantai 25. tammikuuta 2016

Kevään Sneak Peek

Hyvää alkanutta vuotta 2016!

PorKy:n uusi hallitus on ollut nyt toiminnassa pari viikkoa, ja vuoden suuntaviivat on asetettu. Ollaan ehditty tapaamaan vanhoja yhteistyökumppaneita, luomaan uusia kontakteja, verkostoitumaan muihin kylterikaupunkeihin kaikkien kylteri- ja ekonomihallitusten yhteisillä Intro-päivillä ja suunnittelemaan tapahtumakevättä.
Vuosi 2015 onnistui erinomaisesti, mutta aina pystyy parantamaan ja virheistä oppimaan. Joidenkin perinteisten menestystapahtumien järjestäminen on vaan yksityiskohtien hiomista ja pieniä muutoksia, joidenkin tapahtumien konsepteja taas mietitään perin pohjin uudelleen.
Kevätlukukauteen sisältyy kaksi pitkää tenttijaksoa, ja jottei opiskelu kävisi liian raskaaksi, niin välissä on vielä pääsiäisloma. Niin sanotusti ”tehokasta peliaikaa” on paljon vähemmän kuin syksyllä, joten tapahtumiakaan ei mahdu kalenteriin ihan yhtä paljoa. Mutta hätä ei ole tämän näköinen! Viikot tullaan käyttämään tehokkaasti, ja PorKy lupaa pitää huolen siitä, että keskiviikko-illoille löytyy lähes joka viikko vaihtoehtoinen suoritustapa teoreettisille esseille ja laskiksen caseille.
Keväällä sitsataan muutamaan otteeseen, taistellaan beer pongin kevätkauden mestaruudesta, lähdetään kotimaan excursiolla Raumalle ja juhlitaan paikallisen ainejärjestö Opekkaan kanssa, tanssitaan pienissä häissä JVG:n tahdittamana Porin historian ensimmäisissä poikkitieteellisissä haalaribileissä ja viimeisimpänä muttei todellakaan vähäisimpänä vietetään taas kerran ikimuistoinen vuosijuhlaviikonloppu yhdessä. Kaiken juhlimisen tasapainoksi viikoittaiset urheiluvuorot ja kuukausittaiset lajikokeilut pitävät kylterin kunnossa ja leffaillat sekä muut alkoholittomat tapahtumat mielen virkeänä ilman seuraavan aamun päänsärkyä.
Olkaa aktiivisia ja osallistukaa! Monien vuosijuhlien juhlapuhujilla on ollut puheessaan toistuva teema: ottakaa kaikki irti opiskeluajastanne, sitä ette tule katumaan. On tärkeää löytää vastapainoa opiskelulle, jotkut löytävät sitä parhaiten Soman tanssilattialta ja osa taas futiskentältä tai leffateatterista. Älkää stressatko liikaa älkääkä polttako itseänne loppuun. Muistakaa kuitenkin aina eräät vanhan ja viisaan PorKyläisen filosofin sanat: käykää ne vitun espanjat.

Aleksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti