torstai 7. toukokuuta 2015

Vujuviikonloppu 2015: Perjantai, lauantai, sunnuntai (jos et usko niin katso!)


Vujuiltakoulussa: Mosse-isäntä sai haareminsa

 Perjantaina 17.4. koitti kevään odotetuin viikonloppu, kun juhlimme Porin Kyltereiden 12. Vuosijuhlia. Juhlien valmistelu oli aloitettu vujutiimin, hallituksen ja biletiimin voimin jo vuoden alussa, joten oli palkitsevaa päästä viimein nauttimaan työn tuloksista. 

Hallituksen tyttöjen, kuten varmasti monen muunkin porky-neidon, perjantaiaamu alkoi kampauksella ja meikillä. Oli ihanaa, että Winnovan tytöt ja Alice huolehtivat ulkonäöstämme eikä tarvinnut stressata sitä, miten kampaus ja meikki onnistuvat. Sini Sabotagen sanoin: Ootko nähny mitään kauniimpaa kuin prinsessan juhlapuku, ja kun se astelee huoneeseen, niin kaikki huokaisee voi juku. Hiuksissa kauniit kiharat, päässä tiara sekä korvakorut. Kaikkihan me oltiin prinsessoi.

Ennen iltajuhlaa päivän aikana tehtiin vielä viime hetken valmisteluja. Cocktail-tilaisuus alkoi klo 16. Kun tuulihatut ja muut herkut oli aseteltu tyrkylle ja vieraat olivat saapuneet, oli aika asettua riviin ja vastaanottaa kutsuvieraiden tervehdykset. Ja niitähän riitti. 


 


Saimme kylterijärjestöiltä ja muilta vierailta hauskoja onnitteluja ja upeita lahjoja. Myös jallua 12-vee PorKy pääsi maistamaan, vaikka osa vieraista oli sitä mieltä, että se olisi vielä liian tujua tavaraa näin nuorelle…
 






Cocktail-tilaisuudesta siirryttiin busseilla Yyterin kylpylähotelliin. Merenrannan läheisyys ja auringonpaiste kruunasivat upean juhlaillan. Ainakin omasta mielestäni ilta oli ihana ja ”PorKy-hengen” saattoi kyllä aistia. Mieleenpainuvimpia hetkiä olivat Mossen ja Minnan puheet sekä laulut naiselle ja miehelle.
Iltajuhlassa kuultiin monia älykkäitä puheita ja palkittiin ansioituneita porkyläisiä. Ilta jatkui Somassa vielä myöhään yöhön.


SILLIS 2015: Helevetinmoinen Sirkus luvattiin ja sellaisen kansa myös sai!

Sillispäivän aurinkoiseen aamuun starttasi ensimmäiset biletiimiläiset jo ennen seitsemää ja muutaman lisäapurin kanssa paikka saatiin juhlakuntoon aamun aikana. Hyvä sirkusfiilis oli aistittavissa jo busseihin lastautuessa ja hämmästyksen huokaukset kaikuivat busseissa niiden tullessa juhlapaikalle. Ihmettely jatkui Silliskansan saapuessa notkuvien ”aamiaspöytien” ääreen, sillä vastaavaa ei oltu kuulemma ennen nähty.

Paikalla nähtiin hullunkurisia pellejä, kaikenkarvaisia eläimiä, tirehtöörejä hattaroineen ja jos vaikka mitä. Vähemmän panostaneetkin löysivät itselleen tarvittavaa rekvisiittaa paikanpäältä. Frättärit viihdyttivät tuttuun tapaan koko kuusituntisen juhlan ajan, eikä juhlavieraita meinattu lopulta saada millään pois tanssilattialta.

 











Mustan hummerin kurvatessa pihaan, sekosi koko porukka täysin. Rita ja Aki räjäyttivät pankin ja se kuuluisa ”ylempi keski-ihana” oli todellakin taattu. Juhlat saivat myös toisen uuden käänteen pomppulinnan siirtyessä BileDanin toimesta sisätiloihin keskelle tanssilattiaa. Onko muka jonkun kroppa jo toipunut holtittomista pompuista?


Iltapäivän kruunasi YK:n poikien live-esiintyminen ja Sillisbiisi, joka oli legenda jo syntyessään. Sen jälkeen vedettiinkin sitten BELTIÄ KOKO YÖ.

Vaikkei viikonlopusta olisikaan täydellistä muistikuvaa, seuraavat hashtagit saattavat auttaa sinua päivittämään käsitystäsi Vujupäivien tapahtumista:

#porky12
#biledanilol
#akijarita
#beltiäkokoyö
#josetuskoniinkatso
#RETUPARILO

Kiittäen,
Vujutiimi & Biletiimi
  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti