tiistai 12. toukokuuta 2015

Sommar tider hej hej

Moikkamoi rakkaat porkyläiset!


Vuosi on edennyt jälleen kerran siihen pisteeseen, että kevät on jo pitkällä ja kesä työn tai lomailun merkeissä häämöttää jo. Viimeisen kuukauden sisään on mahtunut mm. vuosijuhlaviikonloppu ja vappu, joista on ilmeisesti selvitty enemmän tai vähemmän kunnialla. Vähintään hatunnoston arvoinen suoritus siis. 
Viimeisen periodin tenttejä on suoriteltu ja muutamat onnelliset ovat saaneet kouluvuoden jo pakettiinkin. Osalla on kuitenkin tenttejä vielä jäljellä. Näihin lukuvuoden viimeisiin tentteihin tsemppaaminen on ainakin omasta mielestäni haastavinta, kun kelit paranevat, terassit aukeavat ja tuntuu, että kaikki muu kiinnostaisi enemmän kuin nenä kiinni kirjassa pänttääminen. Mutta…

Viime hetken rutistus kuitenkin kannattaa! Kesä ainakin omasta mielestä on paljon mukavampi aloittaa ja makoilla riippumatossa kun tietää, että on hoitanut kouluhommat kuntoon ja ensi syksynä voi aloittaa uusilla kursseilla eikä tarvitse painia vanhojen rästiin jääneiden tenttien kanssa. Tsemppiä kaikille keillä on vielä tenttejä urakoitavana! Ainakin vanhan sanonnan mukaan lopussa kiitos seisoo.


Huomenna keskiviikkona vuorossa on kevään viimeiset koulun bileet, School’s Out For Summer @Soma. Ovet aukeavat ja grilli terdellä kuumenee klo 19 alkaen, joten kaikki vähänkin maisevissa olevat, tulkaa mestoille kaivamaan sisäinen rillimaisteri esille! Luvassa rentoa illanviettoa porukalla viimeistä kertaa ennen kesää, joten be there. Soman pojat kaatavat meille juomaa puoleenyöhön asti -30% alennuksella. 
OMM eli omat murkinat mukaan! 

School’s outtien jälkeen PorKy järjestää seuraavaksi häppeninkiä heinäkuussa Pori Jazzeilla. Tästä luvassa tarkempaa infoa later on! 


Kevätterkuin,

Arttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti