maanantai 16. helmikuuta 2015

NESU-Dagenit valloitti Porin tammikuussa!



NESU-Dagenit oli Porissa Tammikuun lopulla, kooten Harjulan seurantalolle reilut 130 kylteriä 14 eri ainejärjestöstä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Pori sai kunnian järjestää Dagenit. Dagen-viikonloppu pyörähti käyntiin perjantaina, jolloin valtaosa ulkkareista saapuikin jo Porin Cabarettiin etkoille, samalla kun NESU-PJ:t eri kaupungeista nuiji päätöksiä pöytään Saikulla muun muassa ensi vapun Vappurundista. Perjantaita jatkettiinkin ihan pikkutunneille asti ja hieman unisella, mutta huikealla fiiliksellä siirryttiin viettämään #pääpäivää!

Lauantaina Harjulassa uusille NESU-toimijoille tarkoitetuissa workshopeissa linjattiin uusia kehityssuuntia, mutta sen jälkeen päästiinkin jo siihen mistä NESU tunnetaan, eli sitsaamaan! Toastmastereina hääri vanhoja aktiiveja joiden NESU-uran huippukohdat sijoittuvat ajalle ennen vuotta 2012, eli ajalle ennen kuin valtaosa sitsaajista oli edes vielä koulussa. Kun sitsit oli saatu pakettiin puolen yön jälkeen, laittoi Frat House Brothers todelliset bileet pystyyn pyörittäen levyjä aamutunneille asti.

Sunnuntai-aamun silliksen notkuvat ruokapöydät herättelivät illasta nuutuneet syömään, ja talkoovoimin läpi yön lämpiämässä pidetyt paljut olikin saatu lämpimiksi aamulla kylpemään halunneita varten. Bussien suunnatessa kotia kohti, ehti tunnelma kääntymään jo haikeaksi, mutta pian se muuttui järjestäjien puolella iloksi; me tehtiin se, Dagenit oli ohi ja kaikki oli toiminut suunnitellusti!

Nyt NESU-PorKyn fokus onkin kääntynyt kohti 4.3. järjestettäviä NESU-sitsejä, ja valmistelut ovat käynnissä. Ilmoittautuminen sitsaamaan aukeaa 18.2., eli olkaahan ajoissa ilmoittautumisten kanssa, nämäkin sitsit tullaan myymään loppuun! ;) 

Lisätietoa sitseistä löydät Facebookista

T.Ville the NESU-vastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti