sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Hallitusarkea

Syyskuu on jo puolivälissä ja porkyläisetkin jälleen täysillä työn touhussa. Kesäloman jälkeen akut on ladattu ja ajatukset suunnattu tähän lukukauteen. Voin luvata, että syksy tulee jälleen kerran olemaan huikea ja täynnä mahtavaa ohjelmaa! Mutta palataan vielä hetkeksi viime viikkoon ja hallituslaisen arkeen.

Maanantai alkoi pirteästi klo 8.30 hallituksen kokouksella, jossa tarkastelimme muun muassa syksyn budjettia, pohdimme juomapolitiikka ja käsittelimme muita yhtä jännittäviä asioita. Kokouksen jälkeen muutama tunti Rogersin enkkua, pitkät päiväunet ja illalla oli taas uudestaan aika kokoontua samalla porukalla iltakouluun suunnittelemaan Yrjönkadun approa tapahtumavastaavan johdolla. Appro onkin jo hyvällä mallilla ja aikaa h-hetkeen enää alle kaksi viikkoa! Pian on Porissa taas sika irti! Kätevänä emäntänä sain iltakoulun lomassa leivottua myös cookiet Porkyn keskiviikon kahvihetkeen, joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla.  
Tiistaina suuntasimme aamupäivällä Roosan ja Retun kanssa SAMK:iin promoamaan approa ja myymään lippuja sekä haalarimerkkejä. Matkan varrella poikkesimme tekemään erinomaiset kaupat Giganttiin ja kunnon kauppatieteilijöinä saimme Roosan kanssa tingattua Porkylle uuden vedenkeittimen alennettuun hintaan. Loppupäivä kului matikan laskujen ja muun opiskelun (=sarjojen katselun) parissa.
Keskiviikkona tarjoiltiin cookiet kahvihetkessä, joka on nyt siirtynyt Pointerin vanhoista tiloista uudistuneeseen aulaan. Uudessa viihtyisässä aulassa kelpaakin kyllä kahvitella! Iltapäivällä hallituslaiset soluttautuivat mukaan Kurnajaisiin myymään approlippuja SAMK:laisille.  Yrjöpossu oli tietenkin menossa mukana ja jaksoi pitää yllä hyvää meininkiä iltaan asti. Aurinkoisessa säässä ja hyväntuulisten opiskelijoiden keskellä ennakkoliput menivät kuin kuumille kiville. Hyvää työtä! Loppuillasta ehdimme vielä hetkeksi aikaa osallistumaan Pointerin järjestämiin Kastajaisiin ja Porkyn rastille, jossa uudet opiskelijat pääsivät perinteisesti tutustumaan lähemmin Kokemäenjokeen. Illalla vielä jatkoille Somaan, jossa opiskelijahintaiset juomat takasivat huippumenon pikkutunneille saakka.
Torstaina tämä hallituslainen selviytyi keskiviikosta ja ohjelmaan kuului lähinnä tenttiprujujen selailua ja yleistä koomailua. Perjantaina aamulla vuorossa oli vielä kaksi tenttiä, joiden jälkeen oli aika suunnata Turkuun hengähtämään viikonlopuksi ja keräämään voimia uutta Björneviikkoa varten.

xoxo Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti