sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Akateemisen maailman ydin – sitsit

Ensimmäinen viikko luentoja on nyt takana. Tuntui kohtuuttoman vaikealta raahautua edes niille parille luennolle näin kesän jälkeen eikä taistelutahtoa itse opiskeluun vielä tunnu löytyvän. Jännä sinänsä, koska henkilökohtaisesti koko kesän odottelin, että pääsisi takaisin koulunpenkille ja opiskelijaelämään. Ja kivahan se olikin palata, itse opiskelua lukuun ottamatta.

Kuva © Cabaret
Merkittävämpi tapahtuma viime viikolla oli kuitenkin se, kun puput pääsivät tutustumaan akateemiseen pöytäjuhlaan, sitseihin. Teeman mukaisesti oli valkoista vedetty päälle, kun jatkoilla humpattiin UV-bileissä Glow Rockersien vauhdittamana.

Vaikka sitsejä on jonkin verran tullut jo nähtyä, on harkkasitseissä silti aina oma viehätyksensä. Puput istuvat hiljaa paikallaan jännittyneinä, osa jopa aavistuksen peloissaan, kun toustit varoittavat punishmenteista. Myös pupujen ilmeet, kun ensimmäistä kertaa ilmoille kajahtaa Pohjolan pidot tai She’s a lady in red, ovat näkemisen arvoisia.

Ilmeisesti ilta oli hyvä, koska jatkoille ei enää moni pitkäkorva selviytynyt. Tai sitten kyseessä on vielä ensimmäisen vuosikurssin tuomaa vastuuntuntoa ja ilta lopetettiin lyhyeen aamuisen matikan pelossa. Oli miten oli, ei selviytynyt allekirjoittanutkaan loppuun asti ja ainakin toistaiseksi jäi pupupasseista webmasterin kohta allekirjoitusta vaille.

Kiitoksia mahtavista sitseistä kaikille osallistujille sekä erityisesti tousteille. Ohjelma oli erinomaista ja juhlakansakin pysyi hämmästyttävän hyvin kurissa! Toivotan onnea myös itse opintoihin, ja ihan kiva että niin moni jaksoi vielä torstaina lähteä luennoille istumaan!

Ps. Sori kuivasta tekstistä, mun mielikuvitukseni viettää vielä kesälomaa.

Love,
Retu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti