torstai 23. tammikuuta 2014

Unelmia ja hallitushommia

Heipähei, uus ysvi se tässä tilittelee tunteitaan! Nyt on saatu polkaistua uusi pykälä vaihteeseen uuden hallituksen voimin. Tuleva kevät, tuleva vuosi - teistä on tulossa kauniita. Olisinko uskonut moiseen ryhtyväni kun saavuin matkalaukkuineni Poriin puolisentoista vuotta sitten? - No en.  En olisi koskaan uskonut edes kirjoittavani blogia, herranjestas!

Mitä odotuksia? Mitä tavoitteita?

Sanotaan nyt vaikka näin, että jos hallitus pystyy muuttumaan kahdessa päivässä a capella -kuoroksi, niin se pystyy mihin vaan. Tästä vuodesta tulee ilman muuta - edeltäjiensä tapaan - huikea, mutta sen lisäksi on syytä laittaa taas kerran hieman paremmaksi. Siitähän tässä on kyse: vuosi vuodelta nostetaan hiukan panoksia ja tehdään Porkystä entistä ehompi, suurempi ja mahtavampi.

Elämme nykyään maailmassa, jossa Porkylläkin on oma Kylli! Tilanne on uusi ja hämmentävä, mutta tulee avaamaan paljon uusia mahdollisuuksia yhteistyöhön Sefen kanssa. Vuoden aikana pyrin pestini osalta tuomaan kaiken sen konkretian tasolle.

Tähän asti on vedelty pitkiä viivoja kevään suhteen ja suunniteltu kaukana keväällä häämöttäviä vuosijuhlia. Dashboard on täyttynyt post-it -lapuista ja "to do" -lista kasvaa sitä mukaa kun lyhenee toisesta päästä. Tää pieksee kyllä koulunkäynnin.

Akut on ladattu ja viinakaappi täytetty! Nähdään Kypällä!

Shäzäm!

-Matias

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti