maanantai 18. marraskuuta 2013

Pörssi ry 45 vuotta

Allekirjoittanut oli tuskin ehtinyt vielä karistamaan edellisviikkoisen Probban vuosijuhlan juhlahumua hartioiltaan ja kiilloittamaan lakerikenkiään, kun oli jälleen aika suunnata Porista heti kukonlaulun aikaan kohti Jyväskylää, missä Pörssi ry juhlisti 45. vuosijuhliaan. Cocktail-tilaisuudessa kuvittelimme hetken ajan olleemme hyvin valmistautuneita lahjojen suhteen tuomalla niin jaloviinaa kuin punaviiniä, mutta pian saimme kuitenkin todeta muiden kanssa jääneemme kakkosiksi lahjan suhteen, sillä Tampereen boomarit räjäyttivät pankin työntämällä sisään kopiokoneen  hihittelyiden saattelemana. Sen lisäksi, että kopiokoneen uumenista löytyi mm. vitsejä kokonaiset 12 sivua ja Jaloviina-pullo, niin se pääsi myös heti hyötykäyttöön baaritiskin muodossa, kun sen päällä pyöräytettiin drinkit koko Pörssin hallitukselle.


Cocktail-tilaisuudesta siirryimme iltajuhlaan, ja kun kaikki olivat päässeet istumaan, niin palohälyttimet alkoivat soimaan liiallisesta kuumuudesta. Iltajuhla oli palohälytyksestä huolimatta mahtava: ruoka oli herkullista ja sitä oli riittävästi, juhlapuhe pysyi inhimillisissä mitoissa ja etenkin daamit olivat kauniita. Tästä olikin hyvä siirtyä vuosijuhlien jatkoille, jossa meille tarjottiin jälleen herkullista ruokaa (oli muuten uskomattoman hyviä patonkeja). Patonkien lisäksi pääsimme nauttimaan riittävästä nesteytyksestä ja bilemusasta. Koska fiilis oli jatkoilla huikea, niin PorKyn edustajien kauniimpi osapuoli saattoi mahdollisesti jopa kiivetä pöydälle tanssimaan, mutta kiistämme sen, että kyseinen pöytä olisi hajonnut tämän seurauksena.

Seuraavana aamuna suuntasimme Pörssin hehkutetulle sillikselle, ja matka sillispaikalle alkoikin lupaavasti, sillä pääsimme kuuntelemaan laadukkaita vitsejä heti bussin lähdettyä liikkeelle. Kovat odotuksemme silliksestä lunastettiin heti: open bar ja erilaisilla ruuilla ja hedelmillä katettu pöytä takasivat, että päivästä tulisi eeppinen. Vaikka pörssiläiset olivatkin ilmeisesti väsyneitä edellisiltaisista vuosijuhlista, niin ulkkarit jaksoivat reivata senkin edestä. Menossa oli mukana myös ruokapöydästä viety reivi-ananas, jolla pelattiin mm. jenkkifutista. Sillis oli niin sanotusti iki”muistoinen”, ja paluumatka huipentui Roosan kertomiin vitseihin. Viikonloppu oli kaiken kaikkiaan aivan mahtava, kiitos siitä kuuluu Pörssille ja mukana olleelle juhlakansalle!

-Joona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti