sunnuntai 5. toukokuuta 2013


KPV, Puheenjohtajatapaaminen, Liittokokous sekä Vuosijuhlat!

Seuraava ohjelma kuulostaa helpolta: meno Tampereelle, lounas, KPV-kokous, kahvi, puheenjohtajatapaaminen ja illallinen, nukkuminen, aamupala, liittokokous ja vuosijuhlat ja paluu Poriin seuraavana aamuna. Olo viikonlopun jälkeen oli kuitenkin sellainen, että on luullut juhlineensa kokoustamisen sijaan.

Kertailen teille hieman viikonlopun tapahtumia, olihan Tampereella kerääntynyt kaikki kylteri- sekä ekonomipuheenjohtajat ympäri Suomen keskustelemaan sekä päättämään tärkeistä asioista.. Perjantaina KPVssä olimme tietenkin kyltereiden kesken. Lisäksi saimme vieraan Estonia Business Schoolin Helsingin yksiköstä. EBS haki Sefen jäseneksi viime syksyn liittokokouksessa, mutta tämä evättiin. Tarkoituksena on nyt puolin ja toisin tutustua ja katsoa asiaa myöhemmin uudelleen. KPVn kanssa mietimme omia aiheitamme liittokokoukseen ja puhuimme ensi syksyn tapahtumista, mietimme kuinka voisi parantaa kylteri- ja ekonomiliittojen suhteita sekä kävimme läpi kylteritutkimuksen tuloksia.

KPV kokouksen jälkeen tapasimme ekonomipuheenjohtajat puheenjohtajatapaamisen merkeissä. SEFE kertoi ajankohtaiset kuulumiset ja Boomi sekä Pirkanmaan seudun ekonomit olivat tehneet esityksen heidän yhteistyöstään ja tämän jälkeen esittelimme KPVssä läpikäymämme asiat. Itsellenikin tarttui muutama hyvä idea Poriin vietäväksi, jotta voimme kehittää yhteistyötä Porsen kanssa entisestään. Lisäksi SEFEn halitus vaihtuu tänä vuonna ja tähän liittyvät asiat, kuten nimitystoimikunta oli eräs kantavista teemoista läpi viikonlopun.

Perjantaina illalla kävimme syömässä yhdessä ravinteli Berthassa. Ruoka oli todella hyvää ja viinit täydensivät makukokonaisuuksia hienosti. Itse menu oli seuraava, kuha, nauta, juusto, suklaa. Bertha pitää listansa yksinkertaisina, ja olikin mielenkiintoista arvuutella millä tavalla raaka-aineet lautaselle tulevat. Voin suositella ravintolaa lämpimästi kaikille!

Lauantai-aamulla heti aamupalan jälkeen saimme nimikyltit ilmoittautumisen yhteydessä sekä lisää kahvia ja aamupalaa. Omaan nimikylttiini oli eksynyt väärä järjestö, mutta onneksi edes oikeasta kaupungista. Itse liittokokous oli ensikertalaiselle erittäin mielenkiintoinen ja opettavainen tapahtuma. Tietyillä ekonomiliitoilla on jäsenmäärästään johtuen todella suuri äänimäärä ja näin ollen demokraattinen äänestys ei aina ole niin demokraattinen. Opiskelijat saivat tänä vuonna muutamia esityksiä läpi, muun muassa ensi vuoden toimikunnissa opiskelijoiden läsnäolo tuli taattua uudella lisäyksellä opiskelijapoliittisen toimikunnan muodostamisen periaatteista, jonka kävivät esittämässä Olli Tehikari TuKysta sekä Ossi Cavén Warrantista. Porin kylli asia siirtyi odotetusti syksyyn kun budjettia käydään läpi ensi vuoden budjettia. Pöytäkirjaan merkittiin kuitenkin muistiin se, että asia tulee käsitellä syksyllä, ja ottaa kaikki Suomen kyllikaupungit asialistalle.

Loppuillasta lähdimme Scandic Rosendahliin juhlistamaan Pirkanmaan ekonomien 75-vuotisjuhlia. KPVn tuoma lahja cocktailtilaisuuteen oli menestys, ikinä aikaisemmin jallupullon korkin polkeminne ja pullon tyhjentäminen ei ole herättänyt yhtä raikuvia aplodeja sekä jälkikiitoksia! Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli todella antoisa, mutta samalla myös raskas. On yllättävän uuvuttavaa olla kokouksissa lähes kahdeksan tuntia putkeen kaksi päivää peräkkäin. Syksyä odotellessa, seuraava puheenjohtajatapaaminen pidetään syksyisessä Budapestissa!
 
Ihanaa kevättä ja kesää kaikille! Ensi viikolla on hallituksn viimeinen kokous tältä erää ja on aika kirmata kesälaitumille, eli kesätöihin... :)
-Sini

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti