maanantai 14. toukokuuta 2012

Green card -kurssi

Toukokuussa järjestettiin nyt toista kertaa Porin kyltereiden yhteinen green card -kurssi. Kahden päivän aikana luvassa oli satoja swingejä ja useita rakkoja työtä vierastavien kyltereiden kämmeniin. Kurssilla oli mukavasti osallistujia ja eri vuosikurssit oli hyvin edustettuina.

Oton hirmuveto
Aloitimme kurssin maanantaina mailoihin tutustumisella ja muutamalla kirosanalla per kylteri. Onneksi opettajamme oli kärsivällinen ja lopulta Mossekin sai pallon lentämään yli 50 metrin merkkikyltin. Ensimmäisen päivän teemana oli kropan tutustuttaminen lajiin ja lyönteihin tutustuminen. Toisena päivänä, keskiviikkona, katseet alkoivat kääntyä jo koko kurssin huipennukseen eli (harjoitus)väylään numero 1. Väylä oli profiililtaan lievä dogleg, jossa tuuli painoi melko navakasti mereltä eli lyöntisuuntaan katsottuna vasemmalta. Parhaita tuloksia väylällä löivät PorKy:n isokätisimmät kurssilaiset monsteriavauksillaan ja pääsivät jopa aivan ihannetuloksen tienoille.

Parhaana muistona kurssilta jäi varmasti jokaiselle kurssilaiselle käteen jäänyt green card, jonka avulla tulevat diilit lyödään lukkoon klubin terassilla ja lomat vietetään etelän lämmössä golfaten.


Opetusta puumailalyönnistä

Kurssin päätteeksi PorKy oli järjestänyt keskiviikkona yhteistyöbaarissamme Bar Somassa School's out for Summer -bileet, jossa myös viikon golfteema otettiin huomioon. Somassa oli mahtavin palkinnoin varustettu puttikisa keskellä tanssilattiaa! Voitto meni tällä kertaa SAMK:in vahvasta edustuksesta huolimatta omalle himogolffarillemme Aleksille, joka ottikin voitosta ilon irti illan mittaan.

- King of the Swing

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti