sunnuntai 24. elokuuta 2014

Tervetuloa!!

Huhhuh  taas vierähti neljä kuukautta vauhdilla, sateet alkoivat ja helteet vaihtuivat saman tien sateeseen. Lähtökohtaisesti nuo kaikki kuulostaisi ehkä huonolta, mutta noiden mukana tietää yhden toisen asian aina saapuvan. Ja se päivä on huomenna. Huomennahuomennahuomennaa. Huomenna siis saapuvat vihdoin ja viimein kauan odotetut ja jännitetyt uudet puput. Tervetuloa!!

Aloitusviikkoa on vielä hiottu ja Teidän uusien kouluun saapuminen on haluttu tehdä mahdollisimman mukavaksi ja sujuvaksi. Sitä varten vastassa huomenna tulee olemaan meidän ihanat tutorit. Samaten ensimmäisen viikon ”viikon tärkein info” eli viikon iltaohjelma on rustattu kasaan, jottei kukaan pupu varmastikaan eksy. Joten pidä infolappu tarkasti takin taskussa koko ensimmäisen viikon ajan ja vaikka vielä muutama päivä sen jälkeenkin, ihan vaan vaikka muistona.


Myös blogi pyörähtää käyntiin ja ensi viikolla pääsettekin lukemaan mitäs sitä viime viikolla tulikaan tehtyä ja mitä tapahtuikaan, jos oma muisti ei tunnu olevan parhaimmillaan. 

Nyt kuitenkin huomiseen, nähdään koululla!!

xoxo pj kuittaa ja lupaa kirjoittaa ensi kerralla vähän sisällöllisempää tekstiä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti