tiistai 20. marraskuuta 2012

Pörssi ry. 44v!

Torstai-iltana 8.11 kello 22 paikallista Porin sirkus saapui Kööpenhaminan excursiolta jälleen takaisin Poriin. Olo oli odottava, sillä seuraavana aamuna olikin jo lähtö kohti Jypinkylää juhlistamaan Pörssi ry:n 44-vuotista taivalta. Bussilla Tampereelle ja siitä junalla Jyväskylään ja hyvissä ajoin paikalle tutustumaan Jyväskylän kuuluisaan ostoskatuun, niin eihän siellä juuri muuta olekaan? Kauppakadulta tarttui mukaan pientä purtavaa, kun kokeneena cocktail-tilaisuuden kävijänä tietää, ettei sinne nälissään ole menemistä. Jano ei kyllä todella päässyt yllättämään, kiitos skumppatarjoilijoiden!

Kokkareilta selvittiin kunniallisesti. Korkkien tallominen kiellettiin ankarasti järjestäjätahon puolesta, joten tyydyimme sen sijaan laittamaan korkin taskuun. Harmittavasti Kööpenhaminasta asti tuotu lahja oli kärsinyt sen verran matkanteosta, ettei siitä ollut enää iloa kuin takapihan kierrätysastialle.

Itse juhlaa vietettiin Rantasipi-hotellissa jonkin matkan päässä keskustasta. Juhlat alkoivat reippaissa tunnelmissa, lauluja säästelemättä. Ohjelma oli hyvin vapaamuotoista ja lauluja sai jokainen toivoa ja esittää lukuun ottamatta erästä PorKynkin vuosijuhlissa (boomareiden toimesta) kuultua virsua ”Pohjolan Pidot”, joka keskeytettiinkin kohteliaasti useita kertoja juhlaillallisen aikana.  Menu oli mainio, seura mieluisa ja ohjelma antoisa!

Sillisteemanahan oli Bollywood, joten laivalta mukaan tarttuneesta tyynyliinasta sai oivallisesti väsättyä turbaanin, Jarkko tosin tyytyi solmimaan löytämänsä Gigantin muovipussin päähän. Ja näin retkikunta lähti keveällä askeleella kohti sillisbussia. Jyväskyläläiseen tapaan sillisbussin ensimmäinen pysähdys suoritettiin erääseen paikalliseen, jossa sattui olemaan listalla Jalluvichy. Sen nautittuamme hyppäsimme takaisin bussiin, jossa käytiin hetken aikaa huonoin vitsi- kilpailu, kunnes saavuimme kohteeseen. Sillis sujui mukavasti intialaisten tanssien ja housebändin tahdissa. Jatkoilla siirryttiin Jypilän yöhön, ja sunnuntaiaamuna väsyneenä, mutta onnellisena kohti kotia.

Porin KY kiittää kutsusta ja toivottaa Pörssi ry:lle menestyksekästä tulevaa vuotta!