sunnuntai 12. elokuuta 2012

Loppukesän terkut



Kesä verottaa...
Taas alkaa kesä vedellä viimeisiään ja opiskelut lähenee hurjaa vauhtia. Monen kesä on mennyt varmasti kesätöiden merkeissä samoin kuin hallituslaisillakin. Lomia ei ole paljoa keretty pitämään eikä edes hallitustöiltä täysin vältytty kesän aikana. Puuhastelu on kuitenkin ollut mukavaa ja ensimmäistä kertaa järjestetty PorKyn kesätapahtuma Jazzitsit sujui ainakin kivasti. Oli hauska nähdä kaikkia porukalla, juomaa ja pizzaa riitti yltämiin ja  sää oli muusta kesästä huolimatta kuin vanhan kunnon morsian! Eiköhän ”zitsailla” ensi vuonnakin jazzien lomassa.

Toinen isompi asia, joka on työllistänyt kesän aikana meitä on vuoden suurin ja varmasti myös yksi odotetuimpia tapahtumia eli Yrjönkadun Appro. Järjestelyt on nyt hyvällä mallilla ja tän vuoden tapahtumasta tulee varmasti HUIPPU! (Kandee käydä lukee lisää appron nettisivuilta ja tietty pistää peukkuu faces ;) ). Tässä tulee ihan mieleen eka oma appro 2009. Ei voi muuta sanoo ku et oli huikeeta! Erityisterkut Sikagroupille!

Jee nyt tuli hyvä mieli muutenkin koulujen alusta. Kaikkee hauskaa tulossa syksyllä ja kiva nähdä kaikki vanhat pierut ja myös uusia naamoja! Somakin on ollu koko kesän ihan hiljanen. Eli toivottavasti kaikki on kerennyt kesätöiden ja sateiden keskellä lataa akkuja. Pistetään taas bilepyörä pyörimään. Nähdään pupuviikolla!! 

- Asta